Mit jelent az álmom? Címszavak: féreg, bogár, csipesz, apa, segítség, megszabadulás ettől. Leírtam pontosan az álmom, és a jelentéseket kikerestem, aki ért ehhez legyen szíves segítsen!
Lefeküdtem aludni, de nem tudtam, így végiggondoltam, hogy mit csináltam a nyáron. Van pár dolog, amit szégyellek, és nagyon megbántam, sírtam is. Ezután nagy nehezen elaludtam, és furcsa álmom volt. Egyébként nagyon ritkán álmodok, és mégritkábban emlékszem rá.
Az álmom: Egy esernyő belenyomódott a tenyerembe, és egy mély üreg keletkezett. Nem vérzett, nem fájt. Belenéztem az üregbe, és 3-4 fehér, mozgó férget láttam benne. Nagyon megijedtem, és rohantam apához, aki egy szemöldökcsipesszel belenyult, de egy nagy, félig elrohadt bogarat vett ki, a férgek benne maradtak. Elkezdtem nagyon rázni a kezem undoromban, és kipotyogtak. Ezután felébredtem, és nagyon rosszul éreztem magam.
o Esernyõ (nem biztos, h esernyő, de úgy emlékszem, és a nyele nyomódott a kezembe)
Biztonság iránti vágya számos lehetõségtõl is megfosztja. Amíg ilyen óvatos, termékenysége nem haladja meg a középszerût.
o Üreg (a kezemen, nem vérzik, nem fáj, ebben vannak a férgek és a bogár)
1. Ahová elrejthet, elrejtõzhet (sor kerülhet rá). 2. A nõi nemi szerv szimbóluma (erre is sor kerülhet).
o Féreg (3-4db, pici, fehér, mozgó)
Nehezen kivédhetõ, kényszerûen jelentkezõ gondolatok. Saját magával való elégedetlenség, amely betegséghez is vezethet. Ibn Sirin. Minden, ami a testbõl él, a gyermekeket jelenti. Ad-Damiri. Ellenségek.
(Kukac - Férfinak jó fogás. Nõnek csalódás. )
o Apa (rögtön hozzá rohantam)
Az ésszerûség, a környezettel való reális kapcsolat szimbóluma, amelyhez a biztonság kapcsolódik. (Ha a valóságos apa megfelelõen töltötte be a szerepét.) A tradíciók fontosak lesznek az Ön számára (akár elfogadja, akár lázad), ez állandó környezetben megfelelõ alkalmazkodási stratégia, sikeres erõkifejtést tesz lehetõvé. Szüksége van tapasztalatokra, útmutatásra. Ezt várhatja külsõ személyektõl is, de a leghasznosabb, ha emlékeiben kutat, a saját apja hogyan oldotta meg a hasonló problémákat. Az Ön sorsának nagy részét szülei írták, ne ellene küzdjön, hanem célszerû megvalósításáért.
o Segíteni (apa segített)
Ha bajban nyújtja kezét, tartós barátság születik.
o Undor
Többnyire önmagát kényszeríti valamilyen szexuális aktusra. Nem fog sikerülni. A megismerés borzalmait erkölcsi érzéke utasítja el, így megmenti valami jóvátehetetlen tettõl. (ez igaz!)
o Rázni valamit
Düh, amely eredménytelen.
o Siker (sikerült kirázni a férgeket)
Ha nem elégíti ki az álombeli siker, megízlelte édességét, küzdeni fog érte, és el is éri.
Van olyan álom, ami nem jelent semmit.
Volt valami hasonló tapasztalatod az életben? Pl. ha apukád segített neked valamiben, esetleg ellátta egy sebedet... vagy voltál a nyregyházi állatkertben? ott van egy érdekes bemutató. férgek. -.-
Én úgy érzem, hogy jelent valamit, nem megy ki a fejemből, tisztán emlékszem mindenre!
Nem voltam még ott!
Mondom, nem volt valami tapasztalatod etéren?
Nem az álmokra gondolok, hanem férgekre, sebekre.. esernyőre xD
Ha álmodban a kezednek baja esik az többnyire azt jelenti,hogy nehezen vagy egyáltalán nem jutsz előre a munkában,az alkotásban.
Férgek azt jelentik,gondjaid vannak,amik aggodalmat,félelmet keltenek benned és szeretnél tőlük szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!