Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álomban megszállt valami?

Álomban megszállt valami?

Figyelt kérdés
Otthon voltam és egy láthatatlan valami először üldözött aztán megszállt, repülni is tudtam de bárkit akit megláttam meg támadtam. Ez mit jelent?

2021. máj. 18. 06:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok volt a vacsi és/vagy túl sok volt a számítógées játék tegnap.
2021. máj. 18. 06:52
 2/4 anonim ***** válasza:
A szentlélek
2021. máj. 18. 08:08
 3/4 Grimfox ***** válasza:
100%

Az alsóbbrendű énedet elnyomod, álmodban azonban nem tudod tudatosan elnyomni. Azaz szabadabbá válik. A repülés általában a szabadságot jelképezi egy álomban. Itt összekapcsolódva az elnyomott tudattalan ösztönökkel az elnyomott rész szabadságát jelöli. Mivel a külvilág érdekében nyomtad el, és mert sokáig feszült ellen az akaratodnak, hiába, ezért a felszabadulása agresszióban nyilvánult meg. Nem kell aggódnod, ez nem jelenti, hogy ébren is hatással lesz rád, és a szokásosnál nagyobb ingert éreznél az agressziód kiélésére. Ez az álomra korlátozódik.

Hogy miért pont most álmodtad, az érdekes kérdés lehet. Mivel nem ismerem a helyzeted, nem mondhatok túl biztos dolgokat, de megeshet, hogy az utóbbi időben jóval több erőfeszítést igényelt, és sokkal jobban el kellett nyomnod az ösztöneidet, amit a környezeted próbára tett. Idegesítő, esetleg ellenséges emberek, feszült légkör, stressz. Azaz konfliktusok a való életben.

2021. máj. 18. 11:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, jó lenne ha a Szentlélek de nem hinném. Az utolsónak köszi, valszeg itt lesz a megoldás.
2021. máj. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!