Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy lovat fésültem álmomban....

Egy lovat fésültem álmomban. Fésűvel. Mit jelent?

Figyelt kérdés

Bétában ("ébrenlét") nem ismerek lovakat. Úgy sejtem, hogy nem fésűvel szokás ezeket az állatokat ápolni.

Szépen kérem, olyanok írjanak, akik nem beszólni, tumorizálni, osztani akarnak. Köszi!

2021. máj. 17. 07:14
 1/3 anonim válasza:
0%
A ló az ifjúkori éned mai megjelenése. Azt üzeni neked, eltékozoltad az életed.
2021. máj. 17. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
Az egyes hozzászóló humorizál.
2021. máj. 17. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
86%

Fésűt pedig használnak, ahogy mi a hajunkat,a lovak sörényét is fésülik. A szőrüket pedig sűrű kefével csutakolják.

Ló ápolása álomban, milyen tulajdonságú a ló? Kitartó, érzékeny, erős. Jelenthet belső tulajdonságot, étéket.

És ennek ápolását.

Jelentheti a testedet is, mivel az is úgy visz el egyik helyről a másikra, mint a ló a lovasát.

Jelent jó kapcsolatot, vagy rendeződő kapcsolatot az "állati" éneddel, animusz. Az ösztönvilág harmóniába kerül, uralod azt.

2021. máj. 17. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!