Az igaz hogy a szőlőcukortól nagyobb eséllyel lesznek tudatos álmaink?
A szőlőcukor serkenti a gondolkodást, pl anno érettségin egymást kínáltuk vele, de a tudatos álmodás egész más dolog, vannak róla szakkönyvek is (középiskolai könyvtárból egyszer kikölcsönöztem egyet, mert engem is érdekelt a téma, de annyira teletűzdelték szakszavakkal, hogy alig értettem valamit...).
Ha tudatosan szeretnél álmodni, kezd azzal a reggeled, hogy leírod az álmaidban látottakat, és ha az idő elteltével visszatérő elemekre, szimbólumokra leszel figyelmes, akkor kezdj rájuk koncentrálni - ebben az esetben ha újra álmodni kezdesz ezen elemek felbukkanásakor nagy eséllyel felismered, hogy álmodsz, és azt ettől kezdve tudatosan alakíthatod.
...én állandóan szőlőcukrot eszek....mégsem vagyok okos...megbuktam matekból 3. ban s még érettségin is...
kisgyerekkorom óta zabálom...mert imádom...
nincs is semmilyen para dolog v tudatos álom. nincs befolyással az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!