Ahogy a lelkész is mondta, megkisertett valami?
Elhunyt a párom. Sokat beszélek hozzá. Azt mondta a lelkész, hogy ha válaszolna kezdjek el imádkozni mert a gonosz kísért. Nincs üzengetés a világok között.
Este alvás előtt kértem őt (a páromat), hogy látogasson meg álmomban.
Azt álmodtam, hogy a város amiben éltünk szürke ködbe borult, sötét. És folyamatosan menekülök valami elől, a lakásunkba próbáltam futni. A kapukód beírása előtt kiestem a testemből és láttam, hogy kétségbe esetten próbálom beírni a kódot. Sikítottam. Végre be tudtam menni. Majd az üvegajtón keresztül láttam, hogy egy fiatal ember is egy kislánnyal menekül és kérlelt, hogy engedje be. De annyira gyanús volt és féltem, hogy nem engedtem csak ha mond valamit, amiből tudom, hogy itt lakik. De úgy féltem, hogy felébredtem. Olyan volt mintha a kísértést nem engedtem volna be. Szerintetek? Van ennek az álomnak valami más jelentése? Ezt mind úgy álmodtam, hogy nyugtatót szedek. Egykor ébredtem meg. Majd 5ig visszaaludtam.
Először is részvétem a párod miatt. Van üzengetés a másvilágról, de a gonosszal nem éri meg játszani. A párod gondolom tiszta szívéből szeretett, szóval semmi indoka nem lenne bántani téged, kivéve ha nem csaltad meg, vagy valami ilyesmi. Vagy ha nem voltak olyan hajlamai hogy bántsa saját magát/szeretteit. A nem élő lelkek már ezzel sem foglalkoznak mi volt itt amikor éltek, kivéve ha bosszúálló típusok.
Akkor fogadd meg a lelkész tanácsát ha van olyan dolog amit titkoltál előle.
Nem fizikailag értem a bántalmazást, hanem mentálisan, mert ha végül itt marad, nem úgy ahogy te szeretnéd, nagyon nehéz lesz lekaparni magadról..
#9 Köszönöm a válaszod. Elgondolkodtató volt a kifejtésed. Az előző rémálmaim nem hiszem, hogy kapcsolódnak a mostanihoz. De azokban is mindig menekültem illetve különleges alakokkal találkoztam.
Bár vallásos vagyok valamilyen szinten, szerintem is kell, hogy legyen kommunikáció a világok között.
#11 Nagyon szerettem/szeretem a páromat. Nem volt semmi hazugság vagy megcsalás és ő is nagyon jó ember volt. Nem hiszem,hogy ő akart volna bántani az álmomban. Sőt tudom.
Sajnos azóta csak egyszer álmodtam vele. Elmondta, hogy mit élt át a kórházban. De válaszolni neki nem tudtam. Másról nem beszélt. Pedig annyira szeretnék vele álmodni minden este és beszélgetni.
Állítólag nekik sem mindig könnyű és zökkenőmentes a kapcsolatfelvétel. De logikusnak gondolom, hogy amint te képes vagy álmodi vele, amiben elmondja mit élt át a kórházban, nos, ha valóban létezik kapcsolattartás, akkor ez oda,vissza kell működjön, így ő is érzékelheti, amit te akarsz tudatni vele.Hmm..valamilyen módon.. Viszont! Ennek te nem biztos, hogy tudatában leszel, hogy az üzeneted célba ért. Ha belegondolsz, így van ez a teleptiánál is. Te nem tudod, hogy a másik fogta az üzenetet, csak ha utólag elmond valamit, amiből ugye kiderül.
Másik dolog, hogy a nagyon negativ érzések, a mélységes gyász, szomorúság, kétségbeesés, ezek elfedik ezeket a finom érzékeléseket sokszor. Ő lehet, hogy üzenne, de nem veszed észre, mert tulzottan lehúznak az érzéseid, ami érthető persze, de akadály lehet.
Az álmokat pedig nem lehet "kergetni", sokszor minél jobban akarsz valakit bevonzani álmodba, annál nehezebb, pont emiatt a bizonyos koncentráció, feszültség, görcsös akarás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!