Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha nemrég elhunytt...

Girlll3 kérdése:

Mit jelent, ha nemrég elhunyttal álmodom?

Figyelt kérdés
Az egyik álmomban otthon volt és fel volt háborodva, hogy ő él. Én mondtam neki, hogy de hát, haza is hoztuk a hamvait. Erre tiltakozott, hogy azok nem lehetnek az ő földi maradványai. Ma éjjel pedig egészséges volt és vele voltam, újra teljesen épkézláb volt és utazni akart. Karon fogva kísértem és egy férfi utastól kérdezett, hogy merre kell mennie és a férfi elutasító volt vele, mondta, hogy ő nyugdíjas és nyugdíjas útra megy, erre az elhunyt rokonom is mondta, hogy ő is az.... Majd könnyes szemmel otthagyta ezt a férfit és megkérdeztem, hogy mi a baj. Erre mondta, hogy hall valamit és azt súgta neki, hogy ébredjen fel belül.

2021. máj. 2. 01:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez pontosan azt jelenti, amit álmodtál vele.

A test halála után van még egy időszak, amíg még itt van és kommunikálhatsz vele, asztrál szinten.

Úgy van ahogy mondta, nem tudta még akkor elfogadni a halálát.

Kívánok neki boldog ébredést.

2021. máj. 2. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!