Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon sokszor erdőben játszód...

Nagyon sokszor erdőben játszódnak az álmaim, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Néha-néha (évi 5-6x) emellé visszatérő dolog, hogy valami állat üldöz, farkas vagy medve, de sosem kap el.
2021. ápr. 21. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvagy tévedve a világban. Úgy érzed téged üldöz valami, de valójában te vagy az ami üldöz. Nem üldözheted magad örökké. Egyé kell válnod azzal az éneddel is. Ne csak menekülj, néz szembe vele!
2021. ápr. 21. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem medvével volt ilyen, de én menekülök mindig előle, ezek visszatérő álmok, és tudom mi a jelentése, nem szexualitás és nem az ösztön, hanem egy régi gyerekkori vágy, ami nem teljesült be.

Egy ló szimbolizálja a medvét, amit elakartak nekem adni, de nekem nem volt rá pénzem. Kb. több évtizeddel később jöttem rá.

Próbáltam már úgy elaludni, hogy ha medvével álmodok megvárom, de a tudatalattim ösztönös, mindig elkezdek menekülni, felébredek, és ösztönösen mindig menekülök előle, és mindig vagy pajta tetejére, vagy valami fára mászok, de minek, sőt álmomba voltak valamilyen fára épített faluban lakók, akik próbáltak segíteni. Jelezték, hogy nem mászhatok fel a fára, mert találkoznom kell a medvével, de lesz@rtam az ösztön erősebb volt és felmásztam. :D

Akkor nagyon megviselt, hogy nem tudtam megvenni ezt a lovat, és elkerült jó messzire. Trauma volt, nyilván ezért menekülök mindig álmomba a saját vágyam elől, mert akkor is nehéz volt elviselni.

Hiába próbálom mindig tudatosítani, mindig de mindig menekülök és felébredek.

2021. ápr. 21. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak az üldözést emelném ki az álmodból, a többi a kevésbé erős fantáziád kipótlás valós dolgokkal. Ezeket legkönnyebb elképzelni. Üldözés az álmodba mint jelenségre keress rá. Nagyobb eséllyel fog kiadni dolgokat hogy mitől lehet, mit sem hogy szóról szóra értelmeznéd az ellentmondásba ütkőző szavakkal.
2021. ápr. 21. 14:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szimplán pl. túlzott munka terhétől való fáradtság is szimbolizálhatja az álmodat, a tudatalatti van mikor érdekesen üzen, a farkas, a medve, hogy üldöz, azt is jelentheti, hogy nehezen tudod a munkádat fáradtan elvégezni. AZ üldözés szerintem nem központi szerepű, inkább a farkas és a medve jelképe, ami jelenthet tartalék erőt is, csak meg kéne várnod, és nem elszaladni előle.

Mint írtam nekem egy ló jelképezi ezt a visszatérő álmot, mivel ez volt az egyik neve. Próbáltam már megvárni, de hát erősebb a hiány érzete, még most is, mert nagyon szerettem azt a lovat 13 évesen és ezért inkább elmenekülök álmomban.

Amúgy nekem mikor fáradt voltam én sassal álmodtam, ami szintén tartalék energiát jelképezz, de akkor álmomban én voltam a sas.

2021. ápr. 21. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!