Jelent valamit ez az alom?
Figyelt kérdés
Egyik nap a barátommal aludtam, és azt álmodtam hogy az egyik haverjaval (de nem olyan közeli haverok csak köszönő viszony) megcsaltam. Miután felkeltem egész végig lelkiismeret furdalasom volt és rosszul éreztem magam, másnap már egyedül aludtam de megint megcsaltam, a volt osztalytarsammal, rá kovetkezendo nap találkoztam a barátommal, setalgattunk, és 1 órán belül mindkettő fiúval találkoztam, akivel megcsaltam álmomban, de nem volt meg beszélve a találkozó csak szimplán össze futottunk velük. Ez jelent valamit?😳mert nekem elég érdekesnek tűnt...2021. ápr. 20. 21:45
1/4 anonim válasza:
Ez rossz jel. A köszönőviszonyban lévő barátod háza előtt kell pucéran egy sámándobon dobolni, mikozben azt kell mondogatnod, hogy fahh-ahh, és így kiengeszteled a tűzistent.
Sok szerencsét
2/4 anonim válasza:
Nem érzel bűntudatot valamivel kapcsolatban? Mármint nem az álomra gondolok, hanem tettél valamit a pároddal, ami miatt rosszul érzed magad?
3/4 A kérdező kommentje:
1 hat ez lehetetlen😳
2021. ápr. 20. 22:55
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, nincsen semmi bűntudatom, meg amikor ezt almondtam akkor tok jó volt a barátommal és ezért nem értem, mert ha mondjuk úgy aludtunk volna el hogy veszekedtunk előtte, és haragban alszunk akkor nem merítek neki nagy dolgod, de így annyira nem értem😳
2021. ápr. 20. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!