Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom,...

Mit jelenthet ez az álom, amelyikben megöltem és elástam a legjobb barátnőmet? Pszichopata vagyok?

Figyelt kérdés

Nem haragszunk egymásra, mert ő a legjobb barátnőm, és még nem álmodtam eddig ilyen furát.

Éjjel volt, sötét, és autóval ijedten furikáztam a falusi házunkhoz, ahol megálltam az udvaron. A csomagtartóból holtan szedtem ki a testét, ástam egy gödröt a kertben és belevetettem. Gondolom ezért én voltam az, aki kinyírta, ha el kellett tüntetnem a testet. A következő pillanatban már otthon voltam, anyukám mondta nekem, hogy most volt a hírekben, hogy eltűnt a barátnőm. És érkezett két rendőr is, akik kérdezősködtek, hogy itt volt-e múlt héten. Én pedig nyílvánvalóan hazudtam, mondtam, hogy igen, de elment bulizni, és nem tudom hol van, lehet jól berúgott valahol szegény.

Szerintetek miért álmodtam ilyet? Mélyen legbelül pszichopata őrült gyilkos vagyok? Mi a jelentése egyáltalán? Félek magamtól.

2021. ápr. 16. 06:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Tehát akkor SZERINTED a szociopata gyilkol, a pszichopata nem. Tudsz esetleg linket küldeni? Akár priviben, hogy ne itt lábatlankodjunk.
2021. ápr. 16. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
semmit se jelent, csak egy álom volt
2021. ápr. 16. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:

Kicsit megint utánna néztem. Nos. Tényleg igazad van abban hogy egy pszichopata gyilkolhat. Deeh. Nem ez a jellemző. Ők inkább felhasználnak és manipulálnak minthogy megöljenek. Szeretik a figyelmet, de egy ilyennel nem szívesen buktatnák le magukat. Ezért is nehéz rájönni arra hogy ki pszichopata. Bár mivel vannak ilyen esetek tényleg előfordulhat.

Szóval igazad volt ^^""

2021. ápr. 16. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Esetleg megsértetted vagy változott valamit a hatásodra? Én úgy értelmezném,hogy valamit “megöltél benne”.Ugyanakkor,ha egy rossz tulajdonságát ölted ki belőle,pozitív is lehet az álom értelmezése.A holttest eltűntetését tagadásként értelmezném,vagy valaminek az elrejtését.Más álmoskönyvek olyat is írnak,hogy a barátnőd az álmodban az az éned,amellyel azonosulni tudsz vele.
2021. ápr. 16. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb haverom azt álmodta, hogy részegen elásott szóval nyugi xd
2021. ápr. 19. 00:23
 16/16 Jézus az egyetlen válasza:
49%
Figyellek fentről
2022. aug. 9. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!