Jelenthet valamit az álmom?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már elég régóta kiszúrtam, nagyon tetszik és aranyos. Tegnap azt álmodtam, hogy egy buliba találkoztunk és megcsókolt. Ez jelent valamit a valóságban vagy az álmom csak a vágyaimat mutatja?2010. aug. 21. 12:30
1/3 anonim válasza:
Jól mondod,az álmodban a (leghőbb) vágyaid jelennek meg,bár néha elég érdekes formában.
Az álom a nappal történteket dolgozza fel,biztos sokat gondoltál rá aznap. ;) Ennyi.
2/3 anonim válasza:
álomban a csók szomorúságot jelent, vagyis valami oknál fogva szomorúságot érzel, ez lehet családi gond, baráti, vagy a csaj miatt.
az álombéli csóknak két fajtája van, egyik amikor te csókolsz meg valakit, ez a kisebb para, de amikor téged csókolnak meg és még élvezet is, na az a nagy para.
Krúdy Gyulának van egy álmoskönyve ami igen kedvel, és van benne igazság, is legalábbis nekem sok bejött.
belinkelem, és ott tudsz magadnak böngészni
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a linket is! Biztos, hogy elolvasom!
2010. aug. 22. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!