Miért nem tudok ettől szabadulni?
Talán nem őreá vágysz igazán, hanem arra, hogy az lehess a való életben is, mint aki álmodban vagy.
Boldog, szerelmes, felszabadult...
Nem megszabadulni kell magadtól.
Valósítsd meg azt az embert aki vagy álmodban.
Akinek jól esik lenned. Mutasd ki a szereteted gyakraban.
Vagy tedd azt ami tényleg nővé teszi a nőket.
Mert honnan tudhatnám én, hogy mi az.
Csak hangosan gondolkodom.
A "megrekedt egy szinten", azt úgy érted, hogy ő boldogtalan?
Vagy amire vágysz, nem tudja megadni, pl. lelkileg?
A mély szeretettel lenni valaki iránt nekem azt jelentené, hogy maradni akarok mellette, és nem a közös jövőkép hiányát.
Két emberen múlik, milyen irányt vesznek, ki nem akar tartani kivel, és milyen irányba? Végül is azt jó tenni ami mindkettőtöknek a legjobb egy kapcsolatban. A ragaszkodás a sajátomhoz az biztos a kapcsolat egyfajta feladása. Ami az "enyém" az már nem a "mienk".
Szia Kérdező!
Nem irigyellek, nem egy egyszerű szituációban vagy. Nem azért mert döntést kellhoznod, hanem azért mert át kell gondolnod a korábbi döntéseidet. A problémád gyökere ott lehet, amikor régen döntöttél és most is úgy nevezed, hogy "kapcsolatban voltam" nem azt írtad szerelmes voltam, vagy a párommal éltem stb. Ha helyesen következtetek az említett kapcsolat, ugyan az, mint most a"hosszú kapcsolat". Tapasztalataim alapján az álmaid akkor nem fognak tovább gyötörni, ha őszinte leszel magadhoz és átgondolod korábbi döntéseidet. Mit miért döntöttél és a döntésed mit okozott.
Van egy ellentét az álmodban:
"Már lassan ezek miatt kezdem úgy érezni, hogy többet akarok tőle és napközben is többször eszembejut. "
"de az olyan irdatlan rossz álomélmény volt, hogy napokig rosszul voltam,"
Ez lehet a problémád igazi forrása. Egyedül nagyon nehéz az ilyen lelki dolgokat megoldani. A legjobb lenne, ha valakinek teljesen őszintén eltudnád mesélni a történeted, ezután sok összeffüggést megértenél.
Legyen szép a napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!