Ez mi lehet? Nem értem?!
Figyelt kérdés
Nektek volt már olyan , hogy valamit álmodtatok ... és egy jó pár idö múlva mintha úgyan az történne ?
veletek volt máár ilyen ?:O
2010. aug. 20. 03:14
1/3 anonim válasza:
ez az úgynevezett deja vu (francia kifejezés pont ilyen esetekre amik "mintha már megtörténtek volna veled")
a lényeg h ez egyfajta jóslás, egy teljesen természetes effektus. minél jobban terheled a lelkedet, az agyadat és minél fáradtabb vagy mentálisan vagy ha sokat stresszelsz akkor több és több lesz. nem ajánlatos direkt ezért stressznek és fáradtságnak kitenni magadat mert igenigen káros lehet
2/3 anonim válasza:
Én apróságokat szoktam meg álmodni,például egy rég nem látott ruha darab,és másnap valahogy előkerül.Vagy akárhányszor azt álmodtam hogy valaki szül a családból,vagy ujszülöttet láttam,akkor tényleg terhes volt valaki a családban.Saját gyerekeim elött is megálmodtam amikor még nyoma sem volt a terhességnek.
3/3 anonim válasza:
nekem mindig van ilyen érzésem. de már megszoktam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!