Magam sem értem mi történt az éjjel!? Meghaltam?
igen
nem haltál meg
ez csak egy álom
de vannak önbeteljesítő jóslatok: magyarul, ha ennyit foglalkozol azzal, hogy meg fogsz halni, akkor elképzelhető, hogy amíg ezen gondolkozol elüt a villamos.
Nos nekem kicsit bonyolult az egész dolog.. de nagyon ritkán előfordul, hogy tudat alatt egyfajta éber álomban kilépsz testedből .. esetleg nem is tudsz róla.. hallottam már ilyet, de ez NEM jelenti azt hogy meghaltál! Ez nem halál de minden esetre veszélyes.
Egyébként pedig nincs egy hete hogy azt álmodtam hogy egy idegennel beszélgetek aki annyit mondott nekem, hogy ne aggódjak, én fogok előbb meghalni, de utánam rögtön meghal a párom is, ugyanakkor ne féljek mert olyan lesz mintha csak elaludnék, nem fog fájni. Hát rohadtul megnyugodtam..-.-... Mindazonáltal ez nem feltétlenül előrevetítése a saját halálomnak/halálodnak. Ha ilyesmivel álmodsz inkább arra kell gondolnod, hogy az életed egy szakasza lezárul és valami új kezdődik. Szal ne félj:) Lehet hogy egy hónapon belül jobbá válik az életed ;)
Szerintem nem kell szomorkodnod és idegeskedned az álmaid miatt. Én mindíg olyat álmodok, hogy levágják az ember fejét, a tesóm megfolyt, vagy hogy egy autómata gép levágja az ember karját...
És mégis nagyon vidám vagyok!!!!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!