Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Magam sem értem mi történt az...

Magam sem értem mi történt az éjjel!? Meghaltam?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszat álmodtam ki hatott az egész reggelemre ez a rossz érzés, sőt még most is letört vagyok... Azt álmodtam hogy a barátom akit nagyon szeretek sírt, de nem tudtam miért, hiába szóltam hozzá nem értette, nemhalott semmit, mintha nm is látott volna engem, mintha szellem lennék. Annyit mondott nem szeretem , de ezt sem nekem... Mintha meghaltam volna... A hugom pedig velem álmodott hogy csak 1 hónapom van hátra az életből és meghaltam az álma végén... Teljesen olyan mintha nem éltem volna az éjszaka, állítólag a hugom megöleltem az éjszaka és puszit is adtam neki! Segítsetek , mi ez? Volt már valaki ilyen helyzetben?
2011. júl. 2. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

igen

nem haltál meg

ez csak egy álom

de vannak önbeteljesítő jóslatok: magyarul, ha ennyit foglalkozol azzal, hogy meg fogsz halni, akkor elképzelhető, hogy amíg ezen gondolkozol elüt a villamos.

2011. júl. 2. 11:14
 2/7 khrisztike ***** válasza:

Nos nekem kicsit bonyolult az egész dolog.. de nagyon ritkán előfordul, hogy tudat alatt egyfajta éber álomban kilépsz testedből .. esetleg nem is tudsz róla.. hallottam már ilyet, de ez NEM jelenti azt hogy meghaltál! Ez nem halál de minden esetre veszélyes.

Egyébként pedig nincs egy hete hogy azt álmodtam hogy egy idegennel beszélgetek aki annyit mondott nekem, hogy ne aggódjak, én fogok előbb meghalni, de utánam rögtön meghal a párom is, ugyanakkor ne féljek mert olyan lesz mintha csak elaludnék, nem fog fájni. Hát rohadtul megnyugodtam..-.-... Mindazonáltal ez nem feltétlenül előrevetítése a saját halálomnak/halálodnak. Ha ilyesmivel álmodsz inkább arra kell gondolnod, hogy az életed egy szakasza lezárul és valami új kezdődik. Szal ne félj:) Lehet hogy egy hónapon belül jobbá válik az életed ;)

2011. júl. 2. 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat,igazából volt már máskor is hasonló álmom, és elég sokszor álmodok. Remélem tényleg pozitiv dolgok fognak történni és csak lezárul egy időszak az életemben...
2011. júl. 2. 17:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a saját halálod megálmodod akkor sokáig fogsz élni!!!!!!!
2011. júl. 2. 22:29
 5/7 anonim válasza:
Egyik ismerősöm rákos volt és van 3 gyerek. Azt álmodta h üldözi vmi malac féleség aminek halálfej van a feje helyett és az ismerősöm bebujt egy koporsóba mert egy temetőben üldözte. Aztán idővel később meggyogyult a rákbol és mai nap is egészséges:D szval ennyit az álmokrol ha van is jelentésük teljesen más mint amire logikailag következtethetünk.
2011. júl. 3. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
én is úgy tudom,h ha azt álmodod,h valaki meghal akkor az az illető sokáig fog élni:D
2011. júl. 3. 18:42
 7/7 Alpok válasza:

Szerintem nem kell szomorkodnod és idegeskedned az álmaid miatt. Én mindíg olyat álmodok, hogy levágják az ember fejét, a tesóm megfolyt, vagy hogy egy autómata gép levágja az ember karját...

És mégis nagyon vidám vagyok!!!!^^

2011. júl. 23. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!