Mit gondoltok miért álmodtam vele?
Figyelt kérdés
A cégnél ahol dolgozom,van egy karbantartó srác.
Párszor össze pillantottunk,de ez már legalább 2 hete volt.
Semmi különös nincs, meg sem fordult a fejemben,hogy megismerkedunk,és nem is gondoltam rá sosem,ha nem láttam.
Tegnap éjszaka viszont vele álmodtam,hogy vele vagyok,fogjuk egymás kezét és puszit ad.
"Éreztem" az érintést és a puszit is..
Mit gondoltok miért álmodtam vele,miért ezt és miért éreztem?
2021. márc. 25. 23:17
1/2 anonim válasza:
Velem is volt mar ilyen. Egy busszal indultunk vasárnaponként egy időben egy bizonyos férfival, viszont csak látásból ismertem, sosem beszéltünk. Erre fel az agyam ugyan úgy reagált, mint te is leírtad: valamiért vele álmodtam, és én is "éreztem" mindent,ami történt :/ nem tudom megmondani, miért történt
2/2 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy mikor volt az első barátom,akkor is így volt..vele álmodtam hogy megcsokol,aztán 2 évig együtt is voltunk🙄
2021. márc. 25. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!