Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mennydörgéssel álmodni mit...

Mennydörgéssel álmodni mit jelent?

Figyelt kérdés
Havi rendszerességgel álmodom azt, hogy vihar van (van hogy menekülök is előle), és elképesztő nagyokat dörög az ég. De volt hogy ilyen nagy fémes csattanásra ébredtem. Mitól álmodok ilyen hangos dolgokkal? Nem stressz miatt van azt tudom.

2021. márc. 24. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki horkol melletted?
2021. márc. 24. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Egyedül vagyok a szobában es a kozelben nem horkol senki. Ráadásul csendes környéken élünk, szóval város zaja se lehet.
2021. márc. 24. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az életben is félsz a viharoktól? Nekem sima menekülős álomnak tűnik.
2021. márc. 24. 22:34
 4/7 Grimfox ***** válasza:
100%
A vihar egy embernél nagyobb, elkerülhetetlen, és kivédhetetlen erőt képvisel, álomban ugyanígy egy heves, erős, nem elkerülhető dologra kell hogy utaljon. Lehet élethelyzet, de személy is. Személy esetén valaki, akinek a befolyása alól nem tudsz kikerülni, és erőteljes, intenzív, és számodra negatív érzetet kelt. Főnök, szülő(nagyobb eséllyel apa, mint az anya). Ha nem személy, akkor nehezebben meghatározható mire utalhat, de a fent leírt fogalmak alapján ki lehet következtetni.
2021. márc. 24. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, tavaly a szobam mellé csapott le a villam közvetlenül, el is ment az áram. Meg egyszer egy mezon ért a vihar es futottam haza hogy ne legyen bajom. Lehet ezektől akkor.
2021. márc. 24. 22:44
 6/7 A kérdező kommentje:
4#: fuu igazad lehet. Apám rossz ember és nagyon nem bírom. Elköltöznék de még nem tudok.
2021. márc. 24. 22:46
 7/7 anonim ***** válasza:
45%
Azt jelenti hogy beléd fog csapni a villám.
2021. márc. 26. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!