Érezted más is már ébren, hogy magával viszi az álom valahová?
Figyelt kérdés
Minden olyan távoli és ködös. Sűrű fátyolon keresztül szűrődik a tudatomba annak a maradéka, amit a valóságnak nevezett érzékletek együtteséből felfogni képes vagyok. Lehet, hogy nem is élek, vagy nincs is élet. Nem tudom. Minden olyan bizonytalan most. Vajon hagyok nyomot? Csak úszik a tudatom a sötétségben, ami befogad. Nem érzek semmit biztosan. Semmi sem valódi és a valódi jelentését sem tudom. Próbálom írásba foglalni ezt az érzést, de nem könnyű. Én vagyok könnyű. Nem vagyok semmivel kölcsönhatásban. Elképesztőnek mondanám, ha használhatnám ezt a szót, de nem használhatom. Minden és semmi. Sötét és fény. Anyag és lélek. Távol és közel. Mint egy álom. Egy nagyon szürreális álom. A nem létező álma a létről.2021. márc. 19. 19:50
11/17 anonim válasza:
#9: Nem érezel ürességet mindaddig, amíg valaki oda nem jön hozzád és el nem mondja hogy meghalt. Itt már bukik is a kapcsolat a tudatok között, mert ha igaz lenne akkor a halála pillanatában tudnod kellene róla.
12/17 anonim válasza:
Először át kell élni furcsamód a minap meghalt a barátom de ezelőtt azt álmodtam hogy azt mondja egy másik barátom álmomban hogy te ez a hülye combos meghalt elütötte egy kamion ,mire én biztos megint piroson hajtott át motorral A motor stimmel csak a kamion nem személy gépkocsival frontálisan egy kanyarba.
13/17 anonim válasza:
12
És mennyi mindent álmodtál még, ami nem valósult meg. :) Tudod, nem csak egyszer álmodunk, több REM fázis létezik. :P
14/17 anonim válasza:
Ez teljesen normális, az álmokba wtf dolgok vannak.
15/17 anonim válasza:
8; 9. Szakításnál (pláne ha első) még nagyobb űr keletkezik mégsem hal meg a csaj.
17/17 anonim válasza:
Nagyon hasonlót álmodtam egyszer, álmomban meghaltam és ebbe az állapotba kerültem. De nekem ez inkább rossz érzés volt, mert egyedül éreztem magam, és vágytam arra, hogy kapcsolódjak valami élőhöz, de csak úgy léteztem a semmiben, tehetetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!