Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Érezted más is már ébren,...

Érezted más is már ébren, hogy magával viszi az álom valahová?

Figyelt kérdés
Minden olyan távoli és ködös. Sűrű fátyolon keresztül szűrődik a tudatomba annak a maradéka, amit a valóságnak nevezett érzékletek együtteséből felfogni képes vagyok. Lehet, hogy nem is élek, vagy nincs is élet. Nem tudom. Minden olyan bizonytalan most. Vajon hagyok nyomot? Csak úszik a tudatom a sötétségben, ami befogad. Nem érzek semmit biztosan. Semmi sem valódi és a valódi jelentését sem tudom. Próbálom írásba foglalni ezt az érzést, de nem könnyű. Én vagyok könnyű. Nem vagyok semmivel kölcsönhatásban. Elképesztőnek mondanám, ha használhatnám ezt a szót, de nem használhatom. Minden és semmi. Sötét és fény. Anyag és lélek. Távol és közel. Mint egy álom. Egy nagyon szürreális álom. A nem létező álma a létről.

2021. márc. 19. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Most benyögted ezt a nagyon szép és filozofikus szöveget, de valójában senki sem érti rajtad kívül, hogy miről beszélsz. Igen, éreztem ilyet, havi rendszerességgel használok hallucinogén szereket.
2021. márc. 19. 19:52
 2/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem, csak próbálkozom valahogy kifejezni magam, de hidd el, hogy nehéz. Bár jobban le tudnám írni!
2021. márc. 19. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
52%

Ez az ezoteria kategóriába való, álom álomfejtés kategóriába.

Ott szakszerűen megválaszolják neked.

Rakasd át a kérdést, én már jeleztem hogy rossz helyen van.

2021. márc. 19. 19:53
 4/17 anonim válasza:
76%
Haver, te mit szívtál? Én is kérek! :D
2021. márc. 19. 19:57
 5/17 anonim ***** válasza:
67%
Nemsokára én is betépek, lehet, hogy akkor majd érdemi választ fogok tudni adni.
2021. márc. 19. 19:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt már ilyen. Mondjuk engem ez a benyomás vagy álom vagy nem is tudom hogy nevezzem nem vitt sehová, szimplán csak ráeszméltem, hogy basszus...

Egyszerre volt gyönyörű, és elkeserítő...

2021. márc. 19. 20:30
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
A tudat az én az én tudatom És kapcsolódunk A TUDATHOZ te is én is mindenki a végtelenségig
2021. márc. 19. 20:50
 8/17 anonim ***** válasza:
40%

7

Bizonyitek?

2021. márc. 19. 20:51
 9/17 anonim ***** válasza:
21%

8 ez a bizonyíték hogy válaszolsz ,pl: miért van az hogy ha meghal egy családtagod hirtelen ürességet érzel ??

és példa rá hogy valami vagy valaki ezt a repedést betölti

2021. márc. 19. 20:59
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

9

XD Azert erzek uresseget, mert mar hozza szoktam a szemelyhez. Ha nem ismernem a szuleimet, nem erdekelne a halaluk. Egyeb erv?

2021. márc. 19. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!