Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent? Álmomban patkányok...

Mit jelent? Álmomban patkányok borították

Figyelt kérdés
Álmomban patkányok borították el a testemet, amiket az ellenségem szaporított el, egy helyen. Az érzés leírhatatlan..kiáltoztam hogy szedjék le őket rólam..

2021. márc. 17. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentheti pontosan azt, amit érzel. Van igazából is olyan valaki, akit az ellenségednek tartasz? Akkor az iránta érzett indulat az ami ilyen formában beborít téged. Bocsáss meg neki és engedd el.
2021. márc. 17. 14:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet neki megbocsájtani. Nem tudok!
2021. márc. 17. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Bízd az időre. Az bölcsebb nálunk.
2021. márc. 17. 15:01
 4/7 Grimfox ***** válasza:
100%
A patkányt általában az undorral, viszolygással, nagy tömegben a félelemmel vegyes gusztustalan érzéssel szokták összekötni. Emellett még ragályos, fertőző dolgokat is jelenthet. Természetesen mindezt érzelmi szinten. Ahogy az előttem válaszoló írta, valószínű így érzel az illetővel kapcsolatban, vagy ilyen a kapcsolat köztetek. Az álombeli esemény arra utal, hogy úgy érzed, ilyen érzelmekkel, cselekedetekkel bombáz téged szándékosan. Az a tudattalan(vagy tudatos) benyomásod, hogy az illető szándékosan támad téged undorító cselekedetekkel, és érzésekkel.
2021. márc. 17. 15:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Szándékosan teszi. Pontosan úgy ahogy írtad. Te okos ember vagy Grimfox!
2021. márc. 17. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

5 Gondolj bele.

Ő ad valamit, te elfogadod. Ha megbocsájtanál neki, az azt jelentené, már nem fogadod el tőle a negatív érzést.

2021. márc. 17. 16:21
 7/7 Grimfox ***** válasza:
Az ötlet steven80-é, én csak továbbgondoltam.
2021. márc. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!