Meg lehet érezni a jövőt az álmokon keresztül?
Figyelt kérdés
Két héttel ezelőtt volt egy olyan álmom, hogy a macskám kiment a kerti kapun, és nagyon szomorú voltam miatta. Sírva is ébredtem. Fel is jegyeztem az álomnaplómba, de nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet. Aztán tegnap holtan találtam a cicát. Korábban is történt hasonló, pont azért kezdtem el vezetni álomnaplót, de eddig csak apróságokat "láttam előre". Eddig azt hittem, hogy ez csak az agy játéka, de most komolyan elgondolkodtam rajta, hogy tényleg meg lehet-e érezni a jövőt.2021. márc. 11. 09:55
11/11 Bánki Tomi válasza:
Szia Kérdező!
Gyakran megálmodom én is a következő pár nap történését. Évente többször is megálmodom az elkövetkező pár hónap történéseit az életemben. Nekem ritkán szokott sikerülni változtatni a történéseken, általában pont úgy történnek a dolgok, ahogy korábban megálmodtam.
Engem az ilyen álmaim indítottak el azon az úton, hogy megtanuljam az álmok elemzését. Minnél jobban megtanultam elemezni az álmaimat, annál jobban megértettem, mit is akarnak jelezni. Csak eleinte voltak olyan egyszerű álmaim, mint amtlyeneket ti leírtatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!