Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az hogy lehet, hogy olyan...

Az hogy lehet, hogy olyan információkat mondanak (osztanak meg) nekem álmomban, amikről egészen biztosan csak más ember tudhat?

Figyelt kérdés

Sokáig csak rosszakat álmodtam, aztán megkértem a belsőmet, hogy álmodjak jót, álmodjak (már végre) szépeket, és azóta rengeteg álmom van, és nagyon nagyon változatos, és érdekes álmok jönnek.

De már többször olyan dolgokat mondtak el nekem, az álmom szereplői, amikről én biztosan semmit sem tudhatok, de biztos hogy igazak, és vadi új infók nekem.

(Nem olvastam ilyesmit, se nem is hallottam ilyenekről...)

Ez hogy lehetséges?

#álom #Új infók
2021. márc. 9. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Ez érdekes mert velem is volt ilyen nemtudom honnan jön.. Nekem általában figyelmeztető álmaim vannak de volt már hogy megálmodtam a megcsalást is. Én szerintem valaki az én oldalamrol aki a túlvilágon van, és álmaimban szeretne segíteni, tudatni velem dolgokat
2021. márc. 9. 14:02
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Honnan tudod, hogy igazak?
2021. márc. 9. 14:36
 3/5 A kérdező kommentje:

2# mert ezek olyan infók, amiket pl apám szokott megosztani velem.🙂

Sok új dolgot tudtam meg, de a sajna a nagy részét elfelejtettem... pedig érdekesek voltak tényleg!

2021. márc. 9. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja értem, tehát utólag tudod meg róluk, hogy igazak.
2021. márc. 9. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Álomnaplót kell vezetni.
2021. márc. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!