Not jelent ez az àlom?
Almomban
A baratom,akivel elek element inni,a barataival .
Aztan mikor hoza jott,kopogott.
Kineztem a kukucskalon vagy mi a szar az ,es lattam ot kozel allt az ajtohoz,mintha elakarna rejteni valamit
De meglattam h let no Ott all a hata mogott.
En ki kiàtottam neki,hogy menjen El.
Eli's ment.
En epp why kis buliba indultam (hàzibuli)
Erre fel mikor nyitottam volna ki az ajtot egy undok lany berontott,hogy majd o Ott megvarja a baratomat ,mert hat a r*bancja volt.
Dulakodtunk Meg mittomèn aztan en azt mondtam neki h akkor varja nem erdekel.
Aztan elindultam lefele a lepcson.
Es erre fel utannam jott Ott mondtuk egymasnak a magunket,de more ki ertunk a tombhazbol Mar olelkezve fojtattuk utunkat a buliba (jah elfelejtettem megemliteni,hogy a lany felig Roma volt vagy Roma nem tom)
Nagyon megkedveltem,nagyon furcsa termeszete volt de nagyon megszerettem ,a legjobb baratnok lettunk ,aztan egyszer csak eltunt ,kerestem de nem talaltam sehol.
AMI A LEGFONTOSABB AZ AZ ,HOGY TEGNAP EJJEL ALMODTAM DE Meg mindig olyan furan erzem magam,mintha hianyoznaa de nem kicsit.
Mintha mindennel jobban azt szeretnem h visszakapjam .
A siras is kornyekez.
Tudom jol h AZ almoknak nincs nagy jelentosege,csak epp Ami azon a napon tortenik veled azzal kapcsolatos Meg ilyenek,dee nem tudom,van egy olyan erzesem h ez tobb volt mint egy szimpla alom,...
Lehet,hogy igazad van!
Eggyetlen egy baratom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!