Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Not jelent ez az àlom?

Not jelent ez az àlom?

Figyelt kérdés

Almomban

A baratom,akivel elek element inni,a barataival .

Aztan mikor hoza jott,kopogott.

Kineztem a kukucskalon vagy mi a szar az ,es lattam ot kozel allt az ajtohoz,mintha elakarna rejteni valamit

De meglattam h let no Ott all a hata mogott.

En ki kiàtottam neki,hogy menjen El.

Eli's ment.

En epp why kis buliba indultam (hàzibuli)

Erre fel mikor nyitottam volna ki az ajtot egy undok lany berontott,hogy majd o Ott megvarja a baratomat ,mert hat a r*bancja volt.

Dulakodtunk Meg mittomèn aztan en azt mondtam neki h akkor varja nem erdekel.

Aztan elindultam lefele a lepcson.

Es erre fel utannam jott Ott mondtuk egymasnak a magunket,de more ki ertunk a tombhazbol Mar olelkezve fojtattuk utunkat a buliba (jah elfelejtettem megemliteni,hogy a lany felig Roma volt vagy Roma nem tom)

Nagyon megkedveltem,nagyon furcsa termeszete volt de nagyon megszerettem ,a legjobb baratnok lettunk ,aztan egyszer csak eltunt ,kerestem de nem talaltam sehol.

AMI A LEGFONTOSABB AZ AZ ,HOGY TEGNAP EJJEL ALMODTAM DE Meg mindig olyan furan erzem magam,mintha hianyoznaa de nem kicsit.

Mintha mindennel jobban azt szeretnem h visszakapjam .

A siras is kornyekez.

Tudom jol h AZ almoknak nincs nagy jelentosege,csak epp Ami azon a napon tortenik veled azzal kapcsolatos Meg ilyenek,dee nem tudom,van egy olyan erzesem h ez tobb volt mint egy szimpla alom,...

2021. márc. 7. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ismeretlen lány hiányzik? Különösebb jelentősége akkor sincs, ez csak egy álom, mint ahogy azt te is írtad. Esetleg annyit jelenthet, hogy hiányzik neked, hogy legyen egy nagyon közeli barátod. Vagy magányosnak érzed magad, hogy nem tudsz eleget találkozni másokkal.
2021. márc. 7. 14:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy igazad van!

Eggyetlen egy baratom sincs.

2021. márc. 7. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg erről lesz szó
2021. márc. 7. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!