Az mit jelent hogy mindig nagyon felmelegedett a kocsimban a hűtőviz és félre kellett állnom hogy lehűljön?
Nekem tényleg felforrt a hűtővizem a régi Dáciában, új korától kezdve. Érdekes módon csak egy bizonyos sebességnél. Akár gyorsabban, akár lassabban mentem, minden rendben volt. A szerelők nem találták a hibáját. Még hűtőt is cseréltek benne, először ugyanolyanra, aztán a Skodáéra azzal az indokkal, hogy az nagyobb.
Sok év után én jöttem rá, hogy már gyárilag fordítva van bekötve a hűtő ventilátor. Megcseréltem a két drótot, és többet nem forrt fel. A hibát az okozta, hogy szembe dolgozott a menetszéllel. Egy adott sebességnél a kettő kiegyenlítette egymást, és nem volt hűtés.
Amíg erre rá nem jöttem, sokszor foglalkoztatott még álmomban is. Mindig olyasmit álmodtam én is, hogy éppen a legrosszabb helyzetben kell megállnom, és erre sokszor felriadtam.
Mit jelent nálad az hogy "hűtőt is cseréltem.."MIT?
Az egész RADIÁTORT vagy csak a benne lévő hűtőfolyadékot?
A hűtőfolyadék állaga is fontos, milyen annak a vizzel való keverési aránya és MILYEN TIPUSÚ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!