Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az alvási paralízis mennyire...

Az alvási paralízis mennyire durva kinek milyen élményei voltak ilyen állapotban?

Figyelt kérdés
Olvastam nemrég erről a dologról én még nem tapasztaltam ilyet de aki esetleg tapasztalt az írja le legyen szíves mert én még nem igazán tudom, hogy mire lehet olyankor számítani.

2021. febr. 27. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A sima bénulásost én elég gyakran tapasztalom. Nem tudsz mozogni, semmit, a lélegzés is nehéznek hat.

Halluciációm szerencsére csak egyszer volt, na azt senkinek nem kívánom. Azt láttam, hogy két tépett, vérző alak sétál felém. Nem bírtam ordítani, pislogni, semmit. Mikor elsétáltak mellettem, kikerültek a látóteremből, elmúlt a bénultság. Valami borzalmas volt.

2021. márc. 2. 20:12
 12/13 A kérdező kommentje:
Értem akkor még jó hogy nem tapasztaltam én még ilyet nem? :D
2021. márc. 2. 21:32
 13/13 anonim ***** válasza:

Első alkalommal arra ébredtem, hogy hideg van, és valami sistereg mögöttem. Plusz olyan érzésem volt, hogy valaki figyel. Oldalra néztem, és egy teljes egészében sötét, kifliszerűen meghajló emberi formát láttam magam mellett állni.

Elsőre durván pánikba estem, aztán szerencsére eszembe jutott, hogy régen olvastam a dologról. A következő gondolatom végülis az volt, hogy mekkora véletlen, hogy már én is tudom mi ez :D

Aztán legközelebbi ébredésemkor már majdnem dél volt. Tipikusan az a "de jót aludtam" érzés maradt bennem.

Másodiknál már a "na, megint ez a hülyeség" gondolatra eltűnt. Az egy fal mellett álló alak volt, amiről valahogy azt éreztem, hogy végtelenül magas.

Mindkétszer úgy kött elő, hogy közel 30 órás ébrenlét után aludtam végig a délutánt, és este megint visszafeküdtem.

2021. márc. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!