Folyamatosan ő van az álmaimban, de miért???
A párommal távkapcsolatban élünk. Lassan két hónapja nem találkoztunk. Minden teljesen jól megy közöttünk stb. Viszont a párommal mindig olyan álmaim vannak, hogy szakítunk vagy ilyesmi
És most jön a másik dolog. Gimiben szerelmes voltam egy osztálytársamba ami valószínüleg viszonzott volt, viszont soha nem derült így ki. Folyamatosan vele álmodok. Kezd marhára idegesíteni és felzaklatni. Nem tudom egyszerűen hova tenni és miért. Nyár óta nem is láttam a fiút. Vagyis futólagosan láttam vagy 2 napja egy kocsiban, miközben én is pont mentem valahova... és most nem az utóbbi 2 napra értve álmodok a fiúval, hanem már előtte is bőven...
Tudom, hogy ezek álmok viszont tényleg bezavarnak. Kezdem nem tudni, hogy mi a helyes út...
Túlságosan hiányzik.
Én is voltam így a nyáron (csak nálam diákszerelem, ráadásul csak egyirányú :()
#1 én is így vagyok.
Én egy hétig folyamatosan álmodtam azzal akibe halálosan szerelmes vagyok. Még vissza visszatér az álmaimba és hát nem esik jól:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!