Miért van az, hogy álmomban minden nagyobb, mint a valóságban?
Figyelt kérdés
Például az ágyam támlája mögé simán bebújtam Drakula elől az egyik dilis álmomban, az már egy másik kérdés, hogy túl későn és észrevett, na mindegy! Szóval a valóságban nem tudnék mögé elbújni, de nem csak egyszer volt ilyen, hanem már több álmomban is, csak most nem tudom felidézni, milyen szituációban mi volt sokszor nagyobb.
Segítségeteket előre is köszönöm!
2021. febr. 19. 17:41
11/12 anonim válasza:
8 A kérdésre válaszoltam. Hogy lehet a testtelen léleknek mérete?
12/12 anonim válasza:
Ha az álmodban sokkal kisebb vagy mint egyébként, az gyakran azt jelenti, hogy valamilyen gyerekkori emlékhez kapcsolódik- hiszen akkor te is jóval kisebb voltál, más volt a perspektíva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!