Mit jelenthet ez az álom?
"Ezért is hülyeség az összes álom jelentést kutató kérdés."
?????
Egy olyan álom, hogy valaki leszúrt pár embert, nem utal semmire. Ha ez rendszeresen megjelenő motívum, akkor érdemes elgondolkodni rajta, de egyszer egy ilyen nem jelent semmit. Valószínűleg látott valami hasonlót a tévében, hallott egy hírt, még csak nem is biztos, hogy pont ezt, amit álmodott, csak hasonlót. És máris megvan az álom.
Azt, hogy hülyeség az összes ilyen kérdés, arra értettem, amikor itt nekiálltok elemezni, hogy a szoba azt jelenti, hogy a konyhakés azt jelenti, hogy az unokatestvéred vesemelléki-gyulladást fog kapni, a koponyán szúrás meg azt, hogy lesz egy kismacskád hamarosan. Mert az álmoknak nincs univerzális jelentése, azt kizárólag az egyén fejében lehet megtalálni. Az álmok önmagukban nem jelentenek semmit, azok max. tünetek lehetnek.
Ezt írta: "leszúrtam 4-5 embert egy konyhakéssel"
Engem nem ez aggaszt.
Hanem ez:
"Miután megöltem őket nem éreztem megbánást, csak azon gondolkoztam hogyan tüntessem el őket."
Csak egy álom!
Miután felébrett nyomasztotta, tehát elborzatt ettől, ez normális. Ha felébredt volna és úgy érezné, hogy:
aztaa milyen fasza fura álom!(☝︎՞ ਊ՞)☝︎
Na az már pszichológus gyanus eset lenne, de ez csak egy buta felkavaró álom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!