Mit jelenthet ez a szornyu visszatero alom?
Amiota meghalt nagymamam - aminek tobb eve mar - azota rengetegszer almodom vele, azonban nem a legvidamabb korulmenyek kozott.
A fo motivum ezekben a halal, ugyanis legtobbszor azt almodom, es arra riadok fel, hogy ot megtalalom elhunytan. Legtobbszor almomban egy korabban kialakult felelmem valosul meg, meghozza hogy atmegyek reggel hozza, es bezart ajto mogott latom, hogy meg nem kelt fel, es hiaba dorombolok az ajton, nem reagal. De peldanak okaert talalkoztam vele hazafele menet, amikor nagyon riadt volt, mert allitasa szerint nem mer bemenni a hazaba, mert var ra az ordog. Vagy eppenseggel benezek egy szekrenybe es ott fekszik elhunytan.
A nagymamam egyebkent nagyon kozeli kapcsolatban volt velem, talan kozelebbi is volt, mint a szuleimmel. Ha a szivemre tesztem a kezem, nem tudnam megmondani, hogy el tudtam-e mar engedni. Inkabb ugy erzem elnyomom ezt magamban.
A velemenyetekre lennek kivancsi - mit uzenhet ez az alom, ha egyaltalan uzenni akar, vagy szimplan a korabban elnyomott belso felelmem ereszti ki magat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!