Mit jelent ez az álom? (Többi lent)
Ma azt álmodtam, hogy egy idegen ember sétált a kertünkben, aki hasonlított Koppány vezérre és Jézusra. Szóltam a szüleimnek, ők is kinéztek az ablakon, de ők azt mondták, hogy az csak a szomszéd bácsi. Pedig a szomszédunknak rövid ősz haja van, szakála bajsza nincs. Jézusnak és Koppány vezérnek hosszú barna haja van és bajszuk, szakálluk is van. Úgyhogy a három férfit nem lehet összekeverni még véletlenül sem. Aztán a végén már tényleg a szomszéd volt az, csak nem tudom hogy lehetett az, hogy így megváltozik a külseje. Az elején fehér köpenyben volt, aztán meg bő fehér nadrágban, ingben és fekete mellényben, tehát ilyen népviseletben.
Köszönöm, aki ezt megfejti!
Koppány és Jézus szomszédok voltak az őshazában. Szkíták és pártusok. Jézust mint pártust bizonygatja Badinyi Jós Ferenc. [link]
Ezután már egy lépés és természetesnek tűnik a következtetés hogy Krisztus magyar volt. D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!