Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom ?

Mit jelent ez az álom ?

Figyelt kérdés

Vonattal mentem haza,aztán mikor eljött az állomás,ahol le kellene szállni,láttam,hogy ez egy másik állomás,igazából pont a másik irányba mentünk,de nem pánikoltam be,úgy voltam,majd jön másik vonat,és megyek vissza

Van ennek valami jelentősége?

2021. jan. 27. 14:36
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor mindig pánikba esek :D

Szerintem csak annyi, hogy nem félsz a váratlan eseményektől, hanem könnyen megtalálod a megoldást rájuk.

2021. jan. 27. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A vonat azt jelképezi hogy határozott életúton haladsz előre, és ha valami az utadba áll, pánikolás helyett nyugodtan megoldod a problémát.
2021. jan. 27. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A munkával kapcsolatban(vonattal) jó lenne neked egy kis lazítás(mentem haza), aztán mikor eljött a munkaidő vége(állomás, ahol le kellene szállni). Megtudtad(láttam), hogy folytatni kell tovább a melót(ez egy másik állomás). Kezdhetted a következő műszakot(igazából pont a másik irányba mentünk), de nem zavart(pánikoltam be). Úgy voltál vele, majd csak vége lesz ennek a műszaknak is(jön másik vonat,és megyek vissza).
2021. febr. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!