Mit jelent ez a álom? Vallási jellegű lesz (szerintem).
Egy este azt álmodtam, hogy a sátán és démonjai meg akarak keresni, állításuk szenint csak egy apró ügy miatt. Viszont kapcsolatba léptem istennel. Ő azt mondta, hogy segít nekem.
Utánna valami olyanra emlékszem hogy a sátán kikapott mint állat. Mi minden modern fegyverrel, tankokal, helikopterrel, a sátàn totál fegyertelen démonjaival szemben. A lényeg az mi nyertünk. Mi ennek egyáltalál a jelentése?
Imádkozik érted egy családtagod/közeli ismerősöd/barátod?
Én a fentiekre tippelnék...
Szia,
Hát mivel ilyesmi, imádkozz és Isten elmondja, megsúgja neked..figyel Ő rád.. bízz benne, segíteni fog neked..mi miért van..
Akiért imádkozik egy családtagja, az minden bizonnyal ÉLŐ HITRŐL TANÚSKODIK - nem biztos, hogy köze van a vallási csoportok bármelyikéhez...
Ui: éppen most tettem le a telefont. A koronavírus járvány idejére alig néhány napja indított lelkisegély vonalon baptista lelkipásztorral beszéltem. Egészen felüdültünk egymás hangjától az illetővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!