A lányt akibe szerelmes vagyok álmomban, csúnyán láttam. Ez jelent valamit ?
Együtt vagytok vagy nem? Ha nem akkor lehet, hogy a tudatalattid így akar üzenni hogy nem olyan csodálatos ő valójában, mint amilyennek te gondolod. Hogy belül valójában gonosz, bunkó, stb és ez a külsején jelenik meg, így üzenve neked. Vagy szimplán félsz a csalódástól, hogy talán nem is olyan mint gondolod.
Ha pedig együtt vagytok már akkor is hasonló lehet az oka. Kezdesz ráébredni hogy nem olyan mint amilyennek hitted és bár te ezt még nem hiszel /fogadod el, a tudatalattid már jelez...
Hülye vagy ? Attól hogy meghízott nem lehet csúnya magadnál vagy ?
Vagy sokat TV-zel ?
A csúnya szó azt jelenti, hogy valami nem esztétikus nem szép, nem harmónikus. Most komolyan el kell kezdeni itt piszískedni, hogy bárki legyen nyugodtan nagy kövér igénytelen, az akkor is csodaszép?
Ugye érted 2-es, hogy azért vannak a szavak, a jelzők, hogy tudd használni őket?
Lehet azt jelenti, amit 1-es írt, de lehet arra figyelmeztet, hogy ne a külső illúzióba szeress bele, mert az változhat.
Meséld el neki. Én ha egy nyomasztó álmot elmesélek valakinek jobban érzem magam😌
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!