Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak tudatos álmaim?

Miért vannak tudatos álmaim?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy csak úgy maguktól, kb minden harmadik éjjel. Ez mi miatt van? Miben más egy tudatos álom, a rendestől? Az emberek nagy részének ez miért nincs? Nekik miért kell ezt megtanulni? Nekik miért nem jön természetesen? Miben más az én alvásom? Ez mennyire gyakori, hogy valakinek gyakorlás és tanulás nélkül ilyen gyakran legyen?

Hát ez a kategória annyira nem szerencsés, mert nem hiszek ezoterikus dolgokban, de nincs jobb.

2021. jan. 21. 20:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Huh azért egyszer én is kipróbálnám. Csak kíváncsiságból. Lehet nagyon rossz lenen. :D de nem baj.
2021. jan. 22. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt így nem igazán lehet ki próbálni. Ez magától történik szóval várj és talán lesz ilyen élményed is
2021. jan. 22. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem rossz ha tudod mi tortenik.

Nekem az elso az nagyon rossz volt, mert en is halucinaltam egy embernek a fekete korvonalat lattam, arcot nem, es hogy ott all az agyamnal es nem tudok mozogni. Ez igy leirhatatlanul szar, mert azt hiszed paranormalis elmenyben van reszed, es hogy valaki van a szobadban...

De erdekes amiota tudom h ez normalis, mar nem felek es nem is halucinalok semmit... ja de hangokat meg igen...

Jellegzetes hangja van a lepcsonek ami a szobamba vezet... es az ajto nyikorgasanak is... es azt haluzom ahogy valaki kimert leptekkel jon fel, majd nyikorog az ajto... ezen mondjuk akkor is beszartam amiota mar tudom h mirol van szo. De mar tobbszor megesett ez is, igy ez se zavar mert sose nyitott meg be igazabol egy demon se xD

2021. febr. 1. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:

Mert nem merülsz el.

Ébrenlét

-----------------------------

Alvás

(X) <---Te itt vagy

(Y) <---mások itt

Tudattalan mély alvás

2021. febr. 16. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!