Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ha álmomba a...

Mit jelent ha álmomba a barátom legjobb barátjával voltam együtt...?

Figyelt kérdés
A baratom legjobb baratjaval kb pár hete ismerjuk egymast napi szinten beszelunk es eleg kiszamithattlanul viselkedik velem, emiatt osszezavar es rengetegszer jar a fejembe ez a fiu. Nagyon vicces es helyes konnyen megtalaljuk a kozos hangot. Jol elvagyunk mindig 2en vagy akar tobben is. Ma almodtam vele egy eleg erdekeset és nem birom kiverni a fejembol. Azt mondta nekem hogy csinaljunk barmit a bartom ugyse tudja majd meg. Azutan pedig hevesen megcsokolt es lefekudtunk. Rossz erzessel toltott el felkelni az alombol. Szerintetek van valami jelentse? Vagy tudat alatt ezt szeretnem, es azert almodtam ezt?

2021. jan. 15. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudat alatt szeretnéd :S
2021. jan. 15. 22:52
 2/8 A kérdező kommentje:
es ez biztos? vagy tobbiek? mit gondoltok?
2021. jan. 16. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2021. jan. 16. 17:21
 4/8 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Jôvôkép ami àlmondba jött elô! A jövöben meg fog történni...
2021. jan. 19. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Tudat alatt nagyon dugnál vele
2021. jan. 19. 13:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Rengeteg több álmomba is benne van. Ez az egy volt ami ilyen “kivétel” volt. (Csak róla szólt az egèsz)
2021. jan. 19. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy érzed bejössz neki(megcsókolt) és szívesen foglalkozik veled, nem foglalkozva semmivel(lefeküdtünk).
2021. jan. 22. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:
7es wao! koszonom szepen
2021. jan. 22. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!