Mit jelenthet elvérzést álmodni?
Pár hónapja nagyon rendszeres voltak a hasonló álmok, de most is előjött és már nagyon érdekel hogy miért.
Nagyjából 1 séma ráhúzható ezekre az álmokra:
valamilyen sebem van (szúrt, vágott, ütött), amiből folydogál a vér, egyedül vagyok (maga az hogy hogy sérültem meg nem látszik), pl. egy sikátor fala mellett ülök illetve különböző helyek is előfordultak már, lasssan álmosodom a vérveszteségtől, eldőlök, vagy már eleve fekszek és lassan gondolom meghalok, akkor lesz vége az álomnak amikor elalszom, nem próbál senki megmenteni vagy ilyesmi, de én sem nagyon. Nem tulajdonítok igazából jelentőséget neki, de kíváncsi vagyok mit mondtok rá. Köszi
Valahol láthattál ilyet, olvastál róla, valamilyen módon a fejedbe került a dolog, amitől gondolom elborzadtál, álmodban meg előjön, mint az elmédet foglalkoztató dolog.
Jelentése természetesen nincs, ahogyan azt te is érzed.
#7: nem bántani akarlak, de sorozatban írsz teljes képtelenségeket hasonló kérdésekhez, mindig azt sugallva, hogy az álomnak bármi hasonló jelentése lehetne. Nincs. Ha beteg az ember, azt másképp érzi, nem álmokkal fog üzenni neki az univerzum vagy a szellemek, vagy ki mit gondol.
De ha komolyan gondolod, érdekelne, hogy mégis szerinted milyen betegségre, és hogyan utal egy álom? Amikor az ember lefekszik aludni, és az agya az alvás kb 20%-ában REM-fázisban van, akkor mi történik szerinted? Melyik szerv, és hogyan tudatja az aggyal, hogy neki baja van? És az agy erre miért egy álommal válaszol? Nagyon érdekelne ennek a levezetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!