Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet elvérzést álmodni?

Mit jelenthet elvérzést álmodni?

Figyelt kérdés

Pár hónapja nagyon rendszeres voltak a hasonló álmok, de most is előjött és már nagyon érdekel hogy miért.

Nagyjából 1 séma ráhúzható ezekre az álmokra:

valamilyen sebem van (szúrt, vágott, ütött), amiből folydogál a vér, egyedül vagyok (maga az hogy hogy sérültem meg nem látszik), pl. egy sikátor fala mellett ülök illetve különböző helyek is előfordultak már, lasssan álmosodom a vérveszteségtől, eldőlök, vagy már eleve fekszek és lassan gondolom meghalok, akkor lesz vége az álomnak amikor elalszom, nem próbál senki megmenteni vagy ilyesmi, de én sem nagyon. Nem tulajdonítok igazából jelentőséget neki, de kíváncsi vagyok mit mondtok rá. Köszi

2021. jan. 15. 12:20
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi az elgépelésekért, kapkodva írtam.
2021. jan. 15. 12:20
 2/12 anonim ***** válasza:
57%

Valahol láthattál ilyet, olvastál róla, valamilyen módon a fejedbe került a dolog, amitől gondolom elborzadtál, álmodban meg előjön, mint az elmédet foglalkoztató dolog.

Jelentése természetesen nincs, ahogyan azt te is érzed.

2021. jan. 15. 14:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem borzadtam el tőle, álmomban főleg nem, egyszerően csak ez a hanyag, dekadens életérzésem volt.
2021. jan. 15. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Életenergia elfolyása..Hasznos mederbe kellene terelni,talán túl sokat ülsz a gép előtt stb..
2021. jan. 16. 14:25
 5/12 Angel3000 ***** válasza:
0%
Szia! Betegségre utalò àlom!
2021. jan. 19. 01:40
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
#5: dehogy utal betegségre, honnan veszed sorozatban ezeket a hülyeségeket? Az álmok nem utalnak semmire, maximum a lelki dolgaink köszönnek vissza, vágyak, feszültséget okozó dolgok, vagy bármi, ami foglalkoztatja az agyat, és éjszaka álom formájában is megjelenik a gondolatainkban.
2021. jan. 19. 08:26
 7/12 Angel3000 ***** válasza:
Szia 6-os ! Miért hûlyeség, és miért sorozatban? Tapasztalatbòl tudom, kûlönben nem irnàm le!
2021. jan. 19. 12:00
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

#7: nem bántani akarlak, de sorozatban írsz teljes képtelenségeket hasonló kérdésekhez, mindig azt sugallva, hogy az álomnak bármi hasonló jelentése lehetne. Nincs. Ha beteg az ember, azt másképp érzi, nem álmokkal fog üzenni neki az univerzum vagy a szellemek, vagy ki mit gondol.

De ha komolyan gondolod, érdekelne, hogy mégis szerinted milyen betegségre, és hogyan utal egy álom? Amikor az ember lefekszik aludni, és az agya az alvás kb 20%-ában REM-fázisban van, akkor mi történik szerinted? Melyik szerv, és hogyan tudatja az aggyal, hogy neki baja van? És az agy erre miért egy álommal válaszol? Nagyon érdekelne ennek a levezetése.

2021. jan. 19. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Csalódtál magadban(sebem van) agresszivitás(szúrt), vakmerőség(vágott), rossz akarása(ütött) miatt. Amivel gyötröd magad(folydogál a vér), titokban(egyedül vagyok). Mert félrehúzódsz(sikátor), hogy ne lássák(fala mellett), hogy elhagyod magad(ülök). Lassan befordulsz önmagadba(álmosodom), nem foglalkozol semmivel(eldőlök, fekszek, elalszom). Nem segít neked senki(próbál megmenteni), de te sem akarod a segítséget(én sem nagyon).
2021. jan. 22. 09:54
 10/12 Angel3000 ***** válasza:
#8: sokan sok mindent nem tudnak, de mègis itt okoskodnak, ez az EZOTÈRIA oldal, ha nem tudnád!
2021. jan. 22. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!