Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez a rémálom?

Mit jelenthet ez a rémálom?

Figyelt kérdés

Nemrég riadtam fel álmomból.

A story úgy volt hogy otthon voltam és valamiért elmentem biciklizni. Mentem a járdán és hirtelen este lett. Nem tudom miért de be mentem egy ilyen nagyon sötét mondhatni majdnem fekete kerítéses nagy szürke háznak az udvarába. Ott voltam a kert közepén és kijött egy kicsit görnyedve lévő bohóc (Már nem emlékszem milyen volt). Nem féltem. Elkezdett ordibálni hogy mit keresek a portáján én meg valamit vissza orditottam és neki mentem. Fel kapta a vállamat és elkezdett vigyorogva, röhögve (Telibe úgy mint pennywise) mondani valamit. Utána nagyon megrémültem és mondta hogy többet ilyen ne legyen de ezt már dühösen. Elkezdtem valamiért nyalizni neki hogy az jó ha oda hivom haveromat hogy menjen be? Erre ő azt mondta hogy jó-jó vigyorogva és röhögve (Ezt is úgy mint pennywise és még a hangja is ugyanaz volt) Valamit mondott hogy a Mátyás király utcára ne merjek menni pedig a Kossuth utcán voltam (Ezek az utcák a városomban vannak). Utána el kezdtünk tekerni vagy 5 emberrel és elkezdtett futni utánunk engem elkapott földre vitt és a két öklét a mellkasomba nyomta és zsibbadva felriadtam.

2021. jan. 4. 04:02
 1/5 anonim ***** válasza:
miert kell tulgondolni? ezek az utcak barmelyik varosba megtalalhatoak... es ez nekem inkabb panik betegsegre hasonlit nezz inkabb annak utana... a remalmok vele jaroja. joejt
2021. jan. 4. 04:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pánikbeteg
2021. jan. 4. 04:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Horrort néztél előtte?
2021. jan. 4. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
89%
Megnézted az Az-t a minap?
2021. jan. 4. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
semmit se jelent
2021. jan. 4. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!