Visszatérő álmom van egy fiúról, akit látásból ismerek. Mit jelképezhet?
Van egy fiú, akit látásból ismerek. Majdem két éve ismerem, de mostanában minden álmomban szerepel. Tisztában vagyok vele, hogy nem vágyálom. vagy csak feltűnik az álmomban, vagy elsétál velem szemben öltönyben és visszanéz rám. Egyszer azt álmodtam vele kapcsolatban. Szemben állt velem. 20 méterre. Telefon volt a kezemben és ő hívott. Majd mikor rá néztem, letette a telefont és elsétált.
Lehetséges, hogy valamit el akar mondani?
vagy kapcsolatba kéne vele lépnem, vagy ő szeretne? Esetleg valami egészen mást szimbolizálhat?
Én nem zárnám ki, hogy vágyálom lenne. Lehet, hogy nem rá vágysz, de az álomban a vágyaink gyakran átformálva jelennek meg.
Vagy egyszerűen a barátságára vágysz. Szerintem lépj kapcsolatba vele! Lehet, ez egy nagyszerű barátság kezdete. ;-)
Most már én is egyre jobban hajlok afelé, hogy igen talán tök jó barátok lehetnénk, de igazából randiztam egyszer a bátyjával, és ő az öccse, és régen volt, de lehet, hogy félre értelmezné a közeledésemet. Csak az a rossz, szerintem elkönyvelt annak, hogy az a csaj, akivel a bátyám randizott...
Kössz a válaszokat ...:)
Akkor azt hiszem beszélni fogok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!