Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehetett ez a kicsit...

Mi lehetett ez a kicsit érdekes álom?

Figyelt kérdés
Dióhéjban, amire emlékszem : Mentem az utcán, majd jött szembe egy patkány aki tudott beszélni. Ez a patkány rászedett, hogy kövessem egy bizonyos helyre. Egy ajtóhoz vezetett. Azt kérte hogy menjek be rajta. Kinyitottam az ajtót, de csak egy nagy feketeséget láttam bent. Mikor megfordultam, hogy mégse akarok bemenni, a patkány átváltozott egy démonná és megpróbált benyomni az ajtón túlra, de valahogy sikerült felülkerekednem és én dobtam be az ajtón őt. Utánna felriadtam.
2020. dec. 28. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:
25/F
2020. dec. 28. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ellenálltál egy bűnös késztetésnek (mert esetleg tartottál a következményeitől, vagy megijesztett, hogy ilyen sötét dologra vetemednél).
2020. dec. 28. 16:21
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Túl sok Tini Ninja Harciteknőst néztél.
2020. dec. 28. 17:21
 4/7 anonim válasza:
20%
Ez nem tini ninja, ez a lecsó
2020. dec. 31. 15:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Valami rosszra csábít...
2021. jan. 1. 12:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Alattomos dolog(patkány) történt veled(mentem az utcán, majd jött szembe), hogy megfűztek(tudott beszélni). Rábírtak(a patkány rászedett), hogy csináld(kövessem), amit mondanak(bizonyos helyre). Változtass az életeden(ajtóhoz vezetett), tedd meg a lépést(menjek be rajta). Amin elgondolkodtál(kinyitottam az ajtót), de nagyon elbizonytalanodtál(nagy feketeséget láttam bent). Mikor ellenálltál(megfordultam), hogy mégse jó(akarok bemenni). Taktikát váltottak(patkány átváltozott) és befolyásolni akartak(démonná) rá akartak kényszeríteni(megpróbált benyomni) a változásra(ajtón túlra). De valahogy ura voltál a helyzetnek(sikerült felülkerekednem) és leráztad magadról őket(én dobtam be az ajtón őt).
2021. jan. 4. 08:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes elemzést!
2021. jan. 4. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!