Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Elmesélnétek mi volt a leghátb...

Elmesélnétek mi volt a leghátborzongatóbb rémálmotok?

Figyelt kérdés

Volt olyan, amitől később nem mertetek/tudtatok rendesen elaludni?

Nekem olyan volt, hogy az álmomban egy tükör előtt álltam, de nem magamat láttam, hanem valaki/valami mást. :D Azóta csak olyan szobában tudok aludni, ahol nincs tükör.

2020. dec. 28. 15:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek, amúgy jelent bármit, hogyha azt álmodom néha, hogy az ágyamban alszom, úgy ahogy szoktam. Az az egy baj van vele, hogy egy fél perc kell reggelente, hogy rájöjjek most melyik volt az álom és melyik nem. :D
2020. dec. 29. 15:41
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kristály vagy üveg a testem. És minden óriásinak tűnik körülöttem.

A tiszta sötétség üldöz, és érzem, hogy töredezek menekülés közben, furcsa szenes valamiken vágok keresztül, amik a többi kristály lényekből maradt torzók.

Végül csak azt érzem, hogy iszonyú forró és fényes minden, azután hirtelen a semmi

2020. dec. 29. 21:38
 13/19 A kérdező kommentje:

12# Már nem azért, de ez elég királyul hangzik. :D

Mintha egy üvegtárgyat megszemélyesítettél volna, elsőszeméyben aztán bedobtak egy kohóba...

2020. dec. 29. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok van. Volt, hogy démonok és ördögök kínoztak. Feküdtem egy kősziklán, meg voltam vakítva de éreztem hogy körülöttem vannak és kínzás következik. Ilyenkor olyan... Túlvilági élményem van. Már nem álmodom, hanem valami éber kóma, ahonnan csak ki akarok jutni, de nem tudok mozogni. Mielőtt megtanultam belőle kijönni, egy ilyen szenvedéses spirálon mentem keresztül. Nem értem a mai napig hogy lehetett ez, de már nincs.

Volt, amikor tesóm beült egy autóba és elkezdte kínozni egy démoni szörny, bár nem láttam be a kocsiba mert be volt sötétítve, de tudtam, hogy fűrésszel szétvágja őt, tesóm üvölt, a kocsi remeg és ugrál, torkaszakadtából ordít én pedig elfutok mert megőrültem.

Ezt pár napja álmodtam, nem akarom semmiképp sem részletezni mert egész nap nagyon undorító érzésem volt miatta. Egy fiatal fiút egy felnőtt idősebb férfi megerőszakolt, szájába hugyozott, stb.

Fogalmam sincs miért álmodtam ezt.

2020. dec. 30. 01:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer azt álmondtam, hogy este van, és nagyanyámék háza felé tartok. Megálltam a kapuban, és nagyanyám egy véres késsel rohant felém ki a házból.

Egy másik álmomban egy tó partján voltam, és volt ott egy park. Tudtam, hogy nem szabadna arra mennem - naná, sötét este volt -, mert ott egy emberevő óriásféle él, aki meg fog enni. De persze arra mentem, és rettentően féltem, amikor megpillantottam az óriást, aki éppen embereket evett.

Megjegyzem, egyik álomnál sem voltam már gyerek.

2020. dec. 31. 17:21
 16/19 A kérdező kommentje:

14# Alvásparalízis?

15# úgy látszik szembe néztél a félelmeddel

2021. jan. 1. 14:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Nem hiszem, hogy félelem volt. Inkább csak túl sok filmet néztem abban az időben. Nagyanyámat meg mindig utáltam, míg élt. De nem voltam vele egyedül.
2021. jan. 1. 15:52
 18/19 anonim válasza:
100%

Nekem egyszer volt olyan, hogy folyamatosan rémálmaim voltak kb. 20 percen keresztül, utána nem akartam aludni. (Mindegyik rövid álom után felriadtam és valamiért ránéztem rögtön az órára...)

Amelyik ezek közül a legjobban megmaradt az az, hogy egy sötét helyen vagyok. Egy minimális fény van csak a szobában, de az is csak egy festmény kivilágítása miatt (Mona Lisa amúgy csak rémisztőbb kiadásban :D). Odamegyek hogy megnézzem, aztán el akarok menni, mert ijesztő volt, ahogy az engem bámul...de a kép el kezdett követni...konkrétan elfordult...úgyhogy inkább felkeltem :D

Egy másik álom ami évekkel ezelőtt volt már de megmaradt (nem ennél a 20 perces dolognál) az az, hogy egyszer álmomban megharapott/megmart egy hatalmas nagy kígyó a nyakamnál. Csak minimálisan tudott, mert elmenekültem előle, egy olyan helyre mentem, ahol nem fér el. Egy asztal/deszka (nem tudom már mi volt) mentett meg...abba viszont nagyon durván beleharapott. Az a kb. 15 centis fog ami volt neki az...hát mint egy szög úgy "be lett kalapálva" a fába :D

És még egy 3. dolog, ami eltér a kérdéstől kissé, de azért elmesélem. Egyszer alvási paralízisem volt, azóta csak a fal felé fordulva bírok elaludni :D

2021. jan. 1. 16:41
 19/19 A kérdező kommentje:

18# az az első azért elég zseniális, kiváncsi lennék arra a rémísztőbb kiadásra, amúgy nem tudom mit jelenthet, ha egy festmény rád száll 😂

a második eléggé Harry Potter gyanús

2021. jan. 2. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!