Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok a volt legjobb...

Miért álmodok a volt legjobb barátommal általában?

Figyelt kérdés

Legjobb barát volt, de sosem volt olyan közeli a viszony köztünk. Évek óta nem beszélünk, viharos vége volt a barátságunknak, de korrekten lezártuk, azóta nem kerestük egymást, nem is gondoltam rá, viszont folyamatosan megjelenik így úgy az álmaimban.

Mi lehet ennek az oka?

Megtörtént a lezárás teljesen egészében és nincs miről már beszélnünk...

2020. dec. 17. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vágysz rá tudat alatt.
2020. dec. 17. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ő is gondol rád
2020. dec. 17. 12:58
 3/11 A kérdező kommentje:

2: ez ilyen kölcsönös lehet?

Én nem szándékozom megkeresni őt.

2020. dec. 17. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
34%
Nekem is ugyanez van egy ideje én sem értem miért álmodok vele mivel a hátam közepére nem kívánom őt🤷‍♀️
2020. dec. 17. 14:48
 5/11 A kérdező kommentje:

4: Anno nagyon viharosan váltunk el egymástól.

Ő ráhajtott a barátnőmre, én pedig bosszúból le is feküdtem az övével, de már azelőtt is tudtam, hogy minden korábbi vitámat ő generálta a barátaim körében, mert minden szart szándékosan terjesztett rólam. Sosem volt barát visszagondolva.

2020. dec. 17. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenért nem kár.Valószínű,hogy azért terjesztett minden szart rólad mert irigy volt rád.Akkor ilyenek.
2020. dec. 17. 14:56
 7/11 A kérdező kommentje:

6: Ez így van!

Sosem vallotta be, de mindig irigykedett láthatóan mindenért, ezt több ember is elmondta, hogy folyamatosan hangoztatta, hogy ennek a #### mennyi mindene megvan (direkt nem mondok példákat, nem akarom sztárolni magam, mert arra ugranak a trollok).

2020. dec. 17. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek nálam is ez volt csak én nő vagyok és az illető is az volt.Ugyanezt csinálta velem ő is irigységből.Meg is keserítette anno az életem.Hidd el nem kár érte!Jobb az ilyenektől mihamarabb megszabadulni és nem adni több esélyt mert kutyából nem lesz szalonna.
2020. dec. 17. 15:02
 9/11 A kérdező kommentje:
8: Évek óta nem beszélek vele, de hónapok óta vissza-vissza tér az álmomban.
2020. dec. 17. 15:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Valószínű azért mert haragszol rá vagy kicsit sértettnek érzed magad a szarkavarásai miatt.Én is haragszom rá mert pár évemet tönkrevágott a szemétségeivel.Ezért álmodok néha vele.De örülnék ha már onnan is eltakarodna🙉Bocs a nyers szóhasználatokért.
2020. dec. 17. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!