Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez a visszatérő álmom?

Mit jelent ez a visszatérő álmom?

Figyelt kérdés

Van barátom,és viszonylag jól megvagyunk.

De rengetegszer megálmodtam,h más fiú próbálkozik nálam,én pedig kézzel-lábbal tiltakozok ellene,de mégis akarom,mert felizgat,de nem akarok emgedni,mert barátom van.

Vmikor sikerül ellenálni,de van amikor engedek és nagyokat élvezek...

Reggel pedig arra kelek,h hatalmas bűntudatom van miatta,pedig nem is csináltam semmit...

Miért van ez?

Szeretem Őt,és a valóságban sose tennék ilyet!

2020. dec. 10. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Talán pont azért mert nem tennél meg olyat.

Ha már a valóságban nem fogod megtenni legalább tudat alatt kiélvezed a dolgot.

"Asztal alatt bármit lehet" xD

2020. dec. 10. 11:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Azt kihagytam,h egyszer Ő is megálmodta,h megcsalom. És mondta,h nagyon rossz érzés volt neki utána,és sírt is.

És velem is mindig ez van...

Olyan bűntudatom van,mintha tényleg megtörtént volna...

2020. dec. 10. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.