Nem direkten kapcsolódik a kérdésem az álomfejtéshez, de attól függetlenül válaszolsz?
amikor felébresztenek alvásból mindig megijedek, még akkor is amikor lágyan szólnak hogy keljek fel. felmegy a pulzusom és volt már amikor elkezdtem ordibálni is. hogy miért, azt nem tudom. ha magamtól kelek fel akkor csak agresszív vagyok mert nem tudtam felkelni korábban (ha magamtól kelek kb délben kelek).
EZ CSAK NYÁRRA VONATKOZIK!
A kamaszkor egyik vele járója a mély alvás,és nehéz ébredés.Igaz elöfordul az ellentéte is ,a kevés alvás.
Szerintem nem alszol eleget és fáradt a szervezeted,ez meg viseli az ideg rendszert,ezért vagy agressziv,igyekezzél hamarabb lefeküdni,az alkohol fogyasztás is lehet probléma,hisz a szervezet nem tud piheni,találd meg hogy melyik okozza a bajt,és tudatosisd magadban akkor sikerül legyözni a reggeli rossz közérzetedet,és nem másokat fogsz okolni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!