Álom vaginával? Álomfejtés.
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy lánnyal meztelen feküdtem az ágyban.
Kicsit olyan ázott kutya szaga volt. Nem volt jó illatú a hölgy.
Majd a még lankadt péniszemet a borostás vaginájához dörzsölte.
Az nagyon izgató volt.
Majd gumi került a péniszemre és misszionárius pózban elkezdtem behatolni. Most jön a lényeg.
Szóval a vaginája nem volt kívánatos, nem volt jó illata, tapintásra nagyon ragacsos volt és száraz egyben. Arra emlékszem, hogy feltettem magamnak a kérdést, hogy én bu*i vagyok lehet? Mi lehet a baj, hogy nem gerjedek izgulok a vaginájára?
Egyszerűen nem tudom megfejteni. Lehet valami jelentése? Maga a lány sem volt szimpatikus mert büdös volt.
2020. dec. 7. 19:20
1/3 anonim válasza:
A büdös pina meglehetősen illúzióromboló tud lenni. Ettől még nem vagy b..zi.
3/3 anonim válasza:
A lányokról és a szexualitásról(ágyban) az a véleményed. Hogy teljes mértékben nyitott vagy rá(meztelen), de nem foglalkoztat(feküdtem). A meglátásod(szaga), hogy nyálas(ázott) érdek vezérelt(kutya) dolog. Ezért nem esik jól neked(nem jó illatú). Nem hoz lázba(lankadt péniszemet), meg rackás egy kicsit(borostás). De hogy kelletik magukat, meg kívánnak téged(dörzsölte) szexuálisan(vaginájához), az nagyon bejön neked(izgató volt). Azt szereted(elkezdtem behatolni), ha védekeztek(gumi került a péniszemre) és te irányítasz(misszionárius pózban). A lányok ezt nem szeretik, nem fogékonyak rá(vaginája nem volt kívánatos), bűnösnek tartják(nem volt jó illata), csak ki akarnak használni(nagyon ragacsos volt) szívják a véredet, érzéketlenek(száraz). Ott tartasz, hogy magadat hibáztatod(feltettem a kérdést..). Mert nincs meg a harmónia(büdös volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!