Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álom. Mit jelent?

Álom. Mit jelent?

Figyelt kérdés

Valamilyen hivatalos gyűlés volt, ahol vagy a katonaság vagy a kormány csinált valamit, de közönség is volt és ott civilek voltak.

Fekete ruhás emberek mentek egy pódium mellett.

Egyikük mellé odamentem és láttam, hogy őt ismerem.

Fekete ruhában volt ő is.

A kezében volt egy utazótáska, ami szintén fekete volt.

Az utazótáskán volt egy fehér huzat, valami zsák vagy táskavédő, úgy gondoltam, hogy ez valami táskavédő, hogy ne legyen baja a táskának, azért húzta rá a tulajdonosa.

Felébredvén ezt ugye furcsálltam, mivel eleve a táska fekete volt, amin a piszok nem látszik, a táskavédő pedig fehér volt, és ha leteszi bárhova, akkor azon viszont meglátszik a piszok.

Álmomban azt gondoltam, hogy az illető katona, de a valóságban amúgy tűzoltó a foglalkozása. Debreceni. Zalaegerszegre vezényelték álmomban.

Ez akkor derült ki, amikor már kijöttünk az épületből és a szabadban haladtunk.

Úgy volt ezzel az ismerősöm, hogy csak rövid időre megy, mondta, hogy mennyi időre, de nem tudom mennyire, én meg mondtam, hogy de hát csak két napnyi ruhát pakolt a táskájába.

Meg is fogtam a táskáját és megmértem, úgy tippeltem meg, hogy két napi ruha van abban, mert alig volt abban valami.

És akkor tudta meg, hogy öt és fél évre kell mennie.

Emiatt eléggé csalódott volt.

Azon gondolkozott, hogy a családját hogyan költöztetné oda.

(Van felesége és egy lánya.)

2020. nov. 30. 08:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen épületben volt a gyűlés?
2020. dec. 5. 10:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Magát az épületet nem láttam.
2020. dec. 5. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
"már kijöttünk az épületből" milyen épülethez hasonlított. Mozi, színház, egyetemi előadóterem, raktár, hangár.
2020. dec. 5. 11:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem néztem vissza.
2020. dec. 5. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Belülről milyennek látszott?
2020. dec. 5. 11:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem volt lényeges.

Tőlem jobbra szerintem széksorok voltak, ott ültek a civilek.

A nézőkkel szemben volt a pódium, ott valakik beszéltek mikrofonba. De ezeknek inkább csak tudatában voltam.

Előttem egy világosbarna padlójú (talán laminált parketta) részen jött felém az ismerősöm, aki fekete ruhában volt és vmi katonának gondoltam, de amúgy tűzoltó.

Ez a terület olyan letisztultnak tűnt.

2020. dec. 5. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezek közül egyikre sem hasonlított: "Mozi, színház, egyetemi előadóterem, raktár, hangár."

Belül inkább úgy nézett ki, hogy eredetileg nem voltak ott a széksorok, tehát nem úgy pl, mint a moziban vagy színházban, mert ott fixek a székek, de itt mobilak voltak.

És a pódium is alkalmi volt, nem állandó.

2020. dec. 5. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbálsz őszinte lenni, megnyílni másoknak(pódium). De a szabályok, törvények, ezt nem teszik lehetővé(katonaság, vagy a kormány csinált valamit, fekete ruhások). Sőt egyik ismerősöd is negatívan áll hozzá(fekete ruhában volt), mert fontosnak tartja a szabályokat, fegyelmet(katona). Ezt azért teszed, mert fontos számodra a hűség(világos) és a biztonság(barna padlójú). Gondol rád, fontos vagy az ismerősödnek(jött felém). De ragaszkodik(A kezében volt) ahhoz, hogy titokban tartsátok(utazótáska), ami van. Mert ez neki kínos(fekete volt). Fontos neki, a párja hűsége és a munkája(fehér huzat). Valamint hogy ne legyen pletyka(tiszta legyen). Nagy a távolság köztetek és ez neki nehéz(Debreceni, Zalaegerszegre vezényelték). Ez arra vonatkozik, ha esetleg titokban tartanád(Ez akkor derült ki, amikor már kijöttünk az épületből) és egyetértenél vele(szabadban haladtunk).

Úgy volt ezzel az ismerősöd, hogy csak alkalmi kapcsolatról van szó(rövid időre megy), te meg hosszú távra gondoltál(de hát csak két napnyi ruhát pakolt).

Csodálkoztál, hogy milyen könnyelmű, milyen könnyen veszi a dolgot(Meg is fogtam a táskáját és megmértem..alig volt abban valami). Akkor jött rá(tudta meg), hogy úgy gondoltad csak ti ketten(5) alakítotok egy bizonytalan(fél) közös életet(évre). Eléggé csalódott lett. Fogalma sincs, hogy lehetne megoldani az összeköltözést(Azon gondolkozott, hogy a családját hogyan költöztetné oda).

2020. dec. 6. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:
🌟🌟🌟 Szuper vagy 🌟🌟🌟, nagyon köszönöm!!! 🙏🙏🙏
2020. dec. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!