Máskor is voltak már jósló álmaim. Ez az lenne? Mert elég hátborzongató.
Szóval! Odakinn fehér ruhában voltak az emberek. Csapatokba verődve beszélgettek. Aztan jött a hír, hogy ősrobbanás lesz. Nem tudom mi az, ne kérdezzétek. A rendőrök a városban járőröztek és megöltek mindenkit aki kint sétált. Aztán a kint lévő emberek lövöldözni kezdtek. En bent voltam, biztonságban, de nagyon féltem és becsuktam az ablakot,( nem mintha ez segítene:))
Aztán tisztán emlékszem egy mondatra. Vagy en mondtam, vagy valaki, aki ott volta szobában velem csak én nem láttam.
- ezeket nem a Covid nyírja, ki, nem az ősrobbanás, hanem ŐK MAGUK NYÍRJÁK KI EGYMÁST! - az emberekre értette/m akik kinn voltak.
Aztan váltott a kép, az ablakon néztem ki. A feszültség szinte tapintható volt. Odakinn a fehér ruhások feketében voltak. Lehajtott fejjel nekem háttal álltak,és siratták a lövöldözés egyetlen áldozatát. (Nem tudom kit)
Ez mit jelenthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!