Mit jelent álomban lépcsőzni?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem sajnos semmi többre (hogy hol volt ez vagy milyen volt a lépcső vagy mért csináltam, hova tartottam), csak arra, hogy felfelé lépcsőzök jó hosszú ideje, mintha vége nem lenne, már kicsit ki is vagyok fulladva.
De nem untam, sőt mèg inkább jó kedvem volt, meg bírtam menni tovább, csak közben lihegtem.
Az sincs meg, hol kezdtem, hova jutottam el a lépcsőkkel, hogy eljutottam-e a végére, mert egy teljesen másik álomban folytatódott tovább.
Valami ötlet?
2020. nov. 26. 10:13
2/2 anonim válasza:
Nemes célokért küzdesz(lépcsőzni) nem érdekel téged, hogy esélytelennek látszik(nem emlékszem miért csináltam). Csak dolgozol keményen(felfelé lépcsőzök) jó hosszú ideje, de nem a vége a lényeg(nem lenne), hanem hogy nincs más lehetőséged(ki is vagyok fulladva). De nem bánod(untam), sőt jó kedvvel csinálod(..volt), meg bírod a dolgot(menni tovább), csak fárasztó(lihegtem). Kik kívülről néznek tán nem tartanak normálisnak(hol, hova jutottam..), mert nem értik az álmaidat, vágyaidat(teljesen másik..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!