Miért álmodok a volt pasimmal?
Nyáron együtt voltunk, aztán eltávolodtunk, de a barátság és az őszinteség megmaradt köztünk. Mostanság vele álmodok, hogy csókolózunk, szerelmesek vagyunk...miért van ez?
Tudom, hogy nem vagytok álomfejtők, csak olyan fura ez nekem. Hátha vki okosabb nálam.
Attól függ, hogy "hogyan" szoktál álmodni.
Értem ezalatt, hogy:
- álmaidat befolyásolják-e az események, amik történnek veled (akár egy film, amit elalvás előtt láttál)
- álmaid problémákat segítenek feldolgozni
avagy, ami ritka, vagy ritkán ismerik fel:
- álmaid "jós"-álmok, vagyis elvontan vagy direktben, de mindenképp a közeli vagy távoli jövőre utalnak
Nekem a 3. típusú álmaim vannak, és nagyon ritka a másik kettő, amik a leggyakoribbak az embereknél (nem is szokták elhinni, amikor azt mondom, hogy az én álmaim a "jövőbe látnak", de eddig mind beigazolódott, de úgy, hogy én nem befolyásoltam a valóságot se, szóval olyan dolgokba láttam álmaimban, amik létezéséről a megálmodás pillanatában nem is tudtam).
No, nem húzom tovább, ha neked az első típus van, akkor az érzéseid befolyásolják az álmaidat, és amit szeretnél, azt álmodod, ha a második, akkor nem tudtad még feldolgozni, ami történt, fel kell dolgozni, menni fog, ha a harmadik, mint nekem, akkor hagyd történni az eseményeket maguktól, és ne akard megfejteni, mit álmodtál, figyeld, mi történik a valóságban, ha egyezik az álmoddal, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!