Ez mit jelent? (blablablabla, túl rövid a kérdés)
Ez azt jelenti,hogy valaki elől menekülsz(exedtől??),és ez a lány lesz az új,nem biztos h ilyen lesz,ez csak jelképes.
Az egyre fogyó emberek a barátokból vált ellenségeseket jelentik.A kórház azt,hogy valamitől félsz,talán pont egézségügyi dolog,de lehet h a sulitól.
Vagy egy film miatt van
Én is álmodtam már zombikról.
Egyébként két nagyon jó álmoskönyvet tudok ajánlani. Én is gyakran fejtegetem az álmaimat és meglepő, hogy milyen pontossággal állapít meg dolgokat.
Persze az álomfejtés régebbi tudomány, a jelentések változhatnak. De én a netes álomfejtésekkel nem próbálkoznék, azok megbízhatatlanok.
Hanna Kurt- Mit jelentenek az álmok?
esetleg még Krúdy Gyula álmoskönyveit ajánlanám.
ha álmodban átölelnek, az arra is figyelmeztethet, hogy esetleg becsapnak.
Ha még hozzá lehet ehhez szólni, akkor azt hiszem én is bedobok valamit.
Tehát egy embernek az elvesztése az életünkből mindig egyfajta szociális és magánéleti bizonytalansághoz vezet, mert megerősíti az egyedüllét érzését, ami bármilyen ember esetében mint félelem nyilvánul meg. Ez a félelem az, amit akkor érzel, amikor lemorzsolódnak mellőled az emberek és számodra idegen, arc nélküli zombikká válnak. Tehát az egyik oldalról ott van az egyedüllét és a szociális izoláltság érzése (hogy te is zombi leszel), a másikon ott a kijárat, ahol megtalálod azt a fajta biztonságot, amire mindenki vágyik. A csaj az álmodban nem egy csaj, hanem A csaj, akire mindig vadászni fogsz életedben a sok nő közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!