Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Az udvaron voltam, és a kertben ott volt egy róka. Meglátott és elkezdett követni. Én befutottam a házba, de követett. Anyukám szólt hogy kergessem ki. Egy seprűvel ki kergettem. A róka csapzott volt. Legutóbbi álmomban meg medvék voltak.

2020. nov. 6. 05:20
 1/3 anonim válasza:
Szerintem nem fizetted be a UPCt
2020. nov. 7. 23:34
 2/3 Bánki Tomi ***** válasza:

Szia Kérdező!

Érdekes lehet a medvés álmod is, jó lenne, ha azt is leírnád részletesen. Az álmokban az érzések is fontosak, jó lenne, ha mindent leírnál.

A rókás álmoddal kapcsolatban nem történt valami veled, ami Anyukádnak nem tetszett és a kérésére abbahagytad?

Legyen szép a napod!

2020. nov. 8. 18:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kérdésedre a válasz, amit anyukám kérésére abbahagytam az az iskola. Mehettem volna érettségi után ötödévre grafikus szakra, de kérte hogy ne. A medvés álmomban is az udvaron voltak és nem mertem kimenni a házból. Amikor az udvaron voltam volt valami a kezemben amit oda dobtam a medvének és be tudtam futni a házba.
2020. nov. 8. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!