Álmomban egy fehér köpenyes alak körbe-körbe járkált a szobámban, és én felülnézetből láttam magam ahogy alszok. Leült az ágyamra, és felálltam és beszélgetni próbáltam vele de nem szólt egy szót sem. Felkapcsoltabn álmomban a villanyt a szobában erre ő kifelé igyekszett a nappali felé. Bement a konyhába ott szétnézett. Én ott voltam mögötte beszéltem neki de nem szólt. Erre odament nagyanyámhoz, ahogy aludt és átölelte.. Kérdeztem tőle hogy mit akar erre sem felelt.. Láttam nagyanyám ahogy alszik.. Erre vissza felé igyekszett a szobámhoz, én követtem, megakartam fogni, megfogtam de emberi testet nem éreztem, sőt az az alak ment is egyenesen a szobámba.. Ott az ablakon át távozott.Nem szólt egy szót sem, nem is akart bántani se.. Arcra egy férfi arcot láttam..ha jól emlékszem, és tőlem alacsonyabb, kb 170 cm volt az az alak.
Másodjára álmodok ilyet..
Közben én álmomban látom magam felülnézetben ahogy alszom.. Mit jelent ez?
Mit jelent ez?
Valaki megtudja mondani?
Nem viccelődök, és komolyan kérdezem.
2020. okt. 31. 16:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem a nagymamáddal van kapcsolatban ez az álom. Többet sajnos nem tudok. Szerintem fordulj egy olyanhoz aki ért az álomfejtéshez, mert az biztos hogy ennek van jelentőssége!
2020. okt. 31. 16:29
2/5 anonim válasza:
Valaki asztrálsíkon volt veled éjjel. Nem hiszem hogy tudja hogy mivel szórakozik, és azt sem, hogy célt ért. Az végülis jó hogy nem akart bántani, de ettől függetlenül azt javaslom hogy óvatos legyél azokkal akik természetfeletti dolgokkal foglalkkznak, és közeledni akarnak feléd. Ha nem is téged, de rokonaidat bánthatják.
2020. okt. 31. 16:31
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy talán nagymamad egykori szerelme, párja lehetett.
2020. okt. 31. 20:14
4/5 Bánki Tomi válasza:
Szia kérdező!
Érdekes az álmod. Az ismétlődő álmok valami fontos dologra hívják fel a figyelmünket, ha nem értjük meg az álom jelentését akkor ismétlődnek az álmok.
Mivel az álmokat csak az álmodó értheti meg, lenne pár kérdésem.
Milyen emlék jut az eszedbe arról, hogy egy férfi leül az ágyadra?
Milyen emlék jut az eszedbe azzal kapcsolatban, hogy egy férfi nem érti meg téged? Minha levegőnek nézne.
Foglalkoztat téged a szellemek gondolata?
Legyen szép a napod!
2020. okt. 31. 22:33
5/5 anonim válasza:
Azt szeretnéd, hogy egy tip-top, okos(köpenyes) ember, aki mint élettárs(fehér köpeny) vigyázná az álmod(körbe-körbe járkált). Aki szeret, nem tud betelni veled(leült az ágyamra), issza a szavaidat(beszélgetni próbáltam) és titokzatos(felkapcsoltam a villanyt). Aki figyel mindenre és a részletekre is(kifelé igyekezett..szétnézett). Nem kerüli el semmi a figyelmét(ott voltam mögötte beszéltem neki de nem szólt). Aki szereti a nagymamádat(odament..ahogy aludt) és titkon rajong érte(átölelte). Ha segíteni akarsz neki(Kérdeztem tőle hogy mit akar) azt nem várja el csak a közös életetekre gondol(Erre visszafelé igyekezett a szobámhoz). Rajongnál érte(követtem). De hiába keresel ilyet(megakartam fogni) ilyen nem létezik(emberi testet nem éreztem), sőt ha sikerül is ilyet találnod(ment is egyenesen a szobámba) faképnél hagy(az ablakon át távozott). Alázatos jellem(tőlem alacsonyabb..).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!