Miért álmodok állandóan olyan rokonokkal akikkel okkal nem tartok kapcsolatot?
Már elegem van de az álmodást nem tudom befolyásolni.
24n
Örökségre nem is tartok igényt nincs is kb nekik. Adósság sem. És nevet is változtattam azóta. Nyilatkoztam hivatalosan anyakönyvvezetőnél hogy nem a hozzátartozóm az apám és stb. Már mind máshol élünk nem tudjuk a másik elérhetőségeit.
Szóval értelmes választ légyszi. Inkább magamban hogy rendezzem le?? Hogy ne álmodjak ennyi baromságot.
Az álmok a lelkedről szólnak. Magadban kell rendet tenned, ha változtatni szeretnél az álmaidon. Oda kell figyelned a gondolataidra. Milyen gondolatokat éltetsz. Mit fogadsz el igaznak és az életeddel kapcsolatban milyen szabályokban hiszel.
Az álmok a tudatos életet segítik számodra. Rávilágít az életed értelmére, a boldogságod akadályaira. Az anyagi világ a lelki dolgokat önti formába. Ezt a világot a lelki világ élteti.
Szerintem is az, mint amire az 5-ös utalt. Rendezd a dolgaidat, bocsáss meg nekik és legyen béke köztetek.. az ürülék nem jóra utal..
ha hallgatsz a lelkiismeretedre és az őrangyalod sugallataira, Istent keresed, biztos meglesz a válasz rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!