Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok állandóan olyan...

Miért álmodok állandóan olyan rokonokkal akikkel okkal nem tartok kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Már elegem van de az álmodást nem tudom befolyásolni.

24n

2020. okt. 29. 17:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az az üzenet, hogy készülnek valamire , és légy résen !
2020. nov. 21. 20:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Örökségre nem is tartok igényt nincs is kb nekik. Adósság sem. És nevet is változtattam azóta. Nyilatkoztam hivatalosan anyakönyvvezetőnél hogy nem a hozzátartozóm az apám és stb. Már mind máshol élünk nem tudjuk a másik elérhetőségeit.

Szóval értelmes választ légyszi. Inkább magamban hogy rendezzem le?? Hogy ne álmodjak ennyi baromságot.

2020. nov. 21. 20:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Az álmok a lelkedről szólnak. Magadban kell rendet tenned, ha változtatni szeretnél az álmaidon. Oda kell figyelned a gondolataidra. Milyen gondolatokat éltetsz. Mit fogadsz el igaznak és az életeddel kapcsolatban milyen szabályokban hiszel.

Az álmok a tudatos életet segítik számodra. Rávilágít az életed értelmére, a boldogságod akadályaira. Az anyagi világ a lelki dolgokat önti formába. Ezt a világot a lelki világ élteti.

2020. nov. 22. 03:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is az, mint amire az 5-ös utalt. Rendezd a dolgaidat, bocsáss meg nekik és legyen béke köztetek.. az ürülék nem jóra utal..

ha hallgatsz a lelkiismeretedre és az őrangyalod sugallataira, Istent keresed, biztos meglesz a válasz rá..

2020. dec. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!